Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 19 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Odblokowanie wózka bez użycia monety

Jak nie masz monety odpowiedniej do odblokowania wózka w Supermarkecie, to wystarczy, że masz przy sobie
klucze od domu i...

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Dzisiaj idę na male zakupy i sprawdzę Twój pomysł , mam nadzieje ze nie stracę klucza 

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Osobiście, nie sprawdzałam tej metody a więc na wszelki wypadek, weź jakieś zbyteczne klucze, których nie używasz, bo gwarancji
dać nie mogę, że pomysł wypali   :ubawa:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Najlepiej drukarką 3d sobie takie monety zrobić ubawa
Odpowiedz

Są specjalne krążki wielkości dwuzłotówki, którą w takim małym opakowaniu, przyczepia się jako breloczek do kluczy. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Zastosowałem się do instrukcji z clipu i się udało lecz należny dwóch kluczy używać , ten pomysł jest dobry w ostateczności , mam kilka żetonów do wózków supermarketowych , wiec ja nie mam z tym problemow ..

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

He, he, a więc to nie jest jakiś blef i jednak można tak odblokować, dobrze wiedzieć i dzięki za fatygę.  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(29-08-2016, 17:45 )martin napisał(a):  mam kilka żetonów do wózków supermarketowych , wiec ja nie mam z tym problemow ..

Z monetami to u mnie różnie bywa, ale właśnie mam plastikowego "czipa". Kupić za niego nic nie można, ale do wózków jest zawsze w zanadrzu
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości