Odblokowanie wózka bez użycia monety -
hogan - 28-08-2016
Jak nie masz monety odpowiedniej do odblokowania wózka w Supermarkecie, to wystarczy, że masz przy sobie
klucze od domu i...
RE: Odblokowanie wózka bez użycia monety -
martin - 29-08-2016
Dzisiaj idę na male zakupy i sprawdzę Twój pomysł , mam nadzieje ze nie stracę klucza
hogan - 29-08-2016
Osobiście, nie sprawdzałam tej metody a więc na wszelki wypadek, weź jakieś zbyteczne klucze, których nie używasz, bo gwarancji
dać nie mogę, że pomysł wypali :ubawa:
bonaparte - 29-08-2016
Najlepiej drukarką 3d sobie takie monety zrobić
hogan - 29-08-2016
Są specjalne krążki wielkości dwuzłotówki, którą w takim małym opakowaniu, przyczepia się jako breloczek do kluczy.
martin - 29-08-2016
Zastosowałem się do instrukcji z clipu i się udało lecz należny dwóch kluczy używać , ten pomysł jest dobry w ostateczności , mam kilka żetonów do wózków supermarketowych , wiec ja nie mam z tym problemow ..
hogan - 29-08-2016
He, he, a więc to nie jest jakiś blef i jednak można tak odblokować, dobrze wiedzieć i dzięki za fatygę.
Mgiełka - 02-09-2016
(29-08-2016, 17:45 )martin napisał(a): mam kilka żetonów do wózków supermarketowych , wiec ja nie mam z tym problemow ..
Z monetami to u mnie różnie bywa, ale właśnie mam plastikowego "czipa". Kupić za niego nic nie można, ale do wózków jest zawsze w zanadrzu