Co byście zmienili w przepisach piłki nożnej -
bonaparte - 01-07-2018
Ja bym skrócił mecz do 80 minut.
RE: Co byście zmienili w przepisach piłki nożnej -
ro_bot - 01-07-2018
Spalony bym wyeliminował.
Idziesz w adrenalinie i jeszcze każą ogladać się wstecz.
Siwy - 02-07-2018
Sędziego bym wyeliminował. W ogóle do czego on jest potrzebny. Mało kiedy kopnie piłkę, tylko goni bezproduktywnie po boisku i trawę wydeptuje.
ro_bot - 02-07-2018
A to by dopiero było.
Ciekawe w co by się przeobraziła piłka nożna,gdyby sprne zagadnienia pozostawić do rozwiązania piłkarzom?
Kiedy jeszcze grałem w szkole podstawowej przeważnie każdy mecz zamieniał się w bijakykę
bonaparte - 02-07-2018
Kiedyś miałem taką rozkminę żeby na boisku były dwie piłki i wtedy akcja mogła by się odbywać w dwóch miejscach i było by więcej goli. Sprawiało by to problemy dla telewizji co by to transmitowała i by trzeba dodatkowego sędziego, ale były mecze dużo ciekawsze.
Wąsatka - 02-07-2018
Zmniejszyłabym bramkę. Nie. Postawiłabym pionowo, tylko bramkarz musiałby być słusznego wzrostu.
Siwy - 03-07-2018
Bramkarza też bym wywalił. Stoi cały mecz, a ile kasy bierze. No i jeszcze bardziej niż sędzia trawę wydeptuje.
Wąsatka - 03-07-2018
To i zawodników wyrzucić, a jakieś gęsi, kury wpuścić. Niech się pasą. Taka ładna trawa.
hogan - 03-07-2018
Jak byłam dzieckiem, to zastanawiałam się i nawet dyskutowałam z mądrzejszymi ode mnie na ten temat, czyli
ogólnie na temat piłki nożnej. Uważałam, że to jakieś głupki biegające za jedną piłką i strzelający do dwóch bramek.
Ja miałam dwie bramki dla siebie i piłkę tylko dla siebie

I wtedy mój pomysł był taki aby zrobili jeden na jednego, tzn. jeszcze trochę inaczej bo w zasadzie tylko o gole idzie.
Jedna bramka, jedna piłka i jeden zawodnik strzelający gola dla wybranego losowo kraju, tak jak wybierają drużyny
kto z kim ma grać, to żeby powiedzmy Polak, strzelał gola dla Senegalu a potem Senegalczyk dla Polski.
I tak po trzy razy i ten kto więcej goli wbije, ten wygrywa. No oczywiście bramkarz też by był.
ro_bot - 03-07-2018
Bramkarzy docierało się na jednej bramce w takzwanej grze w kopa.
Taktykę na boisku pozostawię znawcom.Zawsze chciałem cały mecz wygrać sam,ale nie da się