RE: Jarosław Kaczyński zniszczył wieniec- awantura! -
uii - 17-10-2023
(17-10-2023, 21:37 )hogan napisał(a): Uii, jest podane w linku, który wcześniej wstawiłam.
Ano moja wia przeoczyłem. Troche to przez to, że jak sie kliknie odpowiedz to całe posty są powielane.
A cytuj jakby nieporęczny... no mało kto uzywa.
Ale tam i pisze , że wojsko zawsze usuwało, to kaczor nie widział.
Więc sprawa wyjasniona.
Została różnica zdań.
Wy i sądy uważacie że napisać na grobie , że morderca bo taki sie ma pogląd jest ok i nie obraża.
A ja , ze nie ok.
Podpisywać sie 'Naród polski' to już bardzo nie ok.
Na dokładke mysle że Pan 'przedsiębiorca' i jego ludzie (sam uzył słow) 'moi ludzie'
Jest niemiłym panem, z niemiłej ' firmy' , która nawet mogła mieć udzial w tym bam.
No ale moze się , mylę , moze to taki Altruista, 'protestant' co cierpi za miliony i podpisuje się za miliony.
I kanonizować gościa.

..
hogan - 18-10-2023
Sęk w tym, że to miejsce jest publiczne a nie Kaczyńskiego i każdy ma prawo od siebie położyć wieniec a Kaczyński nie
ma prawa go niszczyć.
uii - 18-10-2023
(18-10-2023, 4:42 )hogan napisał(a): Sęk w tym, że to miejsce jest publiczne a nie Kaczyńskiego i każdy ma prawo od siebie położyć wieniec a Kaczyński nie
ma prawa go niszczyć.
Jezu......
No to go ukarzcie, ogłoście infamisem, ukrzyżujcie ....
I nie trujcie już d. Bo to nudne
zara , za momencik Banda rudego wymyśli mu wieksze zbrodnie, to sie dopisze do rachunku win.
Dezyderiusz - 18-10-2023
(18-10-2023, 10:30 )uii napisał(a): No to go ukarzcie
Jak sobie życzysz.Kolegom się nie odmawia.Może jednak tylko dziada porządnie wybatożyć..
uii - 18-10-2023
(18-10-2023, 13:27 )Dezyderiusz napisał(a): (18-10-2023, 10:30 )uii napisał(a): No to go ukarzcie
Jak sobie życzysz.Kolegom się nie odmawia.Może jednak tylko dziada porządnie wybatożyć..
Ano jak mus... Ale po prawdzie tego się , boję. Tego że Rude skupi się na polowaniu na czarownice.
Rozwalaniu tv, rewolucji w wojsku i ogulnie rozpier.... wszystkiego co pis tknoł, bo pisne.
Jak już sie dorwali to z entuzjazmem powitał bym:
1) załatwienie aborcji , likwidacje wszystkich ustaw tego tyczących.
2) Pastylki wczesnoporonne w aptekach, bez recepty.
3) Zmniejszenie wpływu Kościoła , ja nawet lubie Kk, ale nie na śniadanie, obiad i kolacje.
W kiblu,przedszkolu i na wakacjach. Generalnie kij mnie obchodzi co powiedzał Papierz.
4) jakieś prawne związki partnerskie , dla pedałów i inszych wedle woli i niech się odpier...ą.
5) nie do końca mi pasi 500+ coś trza, ale moze nieco inaczej.
6) tv tez mi się nie podoba , ale to bedzie tylko przewalenie pały w drugą strone i to gozej bedzie.
Jakaś równowaga by się zdała.....
Wszystko to obiecywali , ale czarno widzę dotrzymanie.
hogan - 18-10-2023
Poczekaj z miesiąc a najdłużej pół roku i wszystko wróci do normy.
uii - 19-10-2023
(18-10-2023, 23:00 )hogan napisał(a): Poczekaj z miesiąc a najdłużej pół roku i wszystko wróci do normy.
Ta

Banda Rudego już sie kłuci o wszystko , rolnicy o aborcje , LSD o niedziele i socjale.
Duda da im czas, żeby się dokumentnie pożarli
i za kawałek będzie rząd PIS I WSZYSTKO WRÓCI DO NORMY.
hogan - 19-10-2023
Nie doczekanie Twoje
uii - 19-10-2023
(19-10-2023, 18:34 )hogan napisał(a): Nie doczekanie Twoje 
Ano wisz, jak już 'połkłem te żabe' i dali dupy PISmani.
To licze , że jakoś ukręcą łeb tym fanatykom katolickim , odkręcą te aborcje i inne koszmarki.
A potem mogą się pożreć i oddać władze do Kaczogrodu.
Jak by sie wyłonił jaki sensowny polityk i porządził z głową , to też sie nie obraże.
Ale mala szansa.
Rudy konsyliacyjnie ich wydupczy, jest w tym dobry.
Zglajszachtuje wszystko , Zasra nocnik i wyjedzie na wysokie stanowisko do Brukseli czy innego ONZ.
A my zostaniem z ręką w tym nocniku.
I obym był złym prorokiem.
hogan - 20-10-2023
Nawet gdyby, to wolę to, niż rządy PiSu.