RE: Jarosław Kaczyński zniszczył wieniec- awantura! -
uii - 17-10-2023
(17-10-2023, 11:54 )Zenobia napisał(a): Wieniec, a raczej tabliczka która wkurzyła Jarosława zawierała nazwiska osób, którzy zginęli w katastrofie pod Smoleńskiem... bo nie tylko Leszek tam kopnął w kalendarz.
Wieniec został ufundowany przez rodziny pozostałych ofiar, którzy zginęli razem z Leszkiem.
Mnie jednak ciekawi ....
tak podobno brzmiał napis:
"
Na wieńcu zniszczonym przez prezesa PiS można przeczytać napis uderzający w Lecha Kaczyńskiego. - Pamięci 95 ofiar Lecha Kaczyńskiego, który ignorując wszelkie procedury, nakazał pilotom lądować w Smoleńsku w skrajnie trudnych warunkach. Spoczywajcie w pokoju. Naród Polski. STOP KREOWANIU FAŁSZYWYCH BOHATERÓW "
Raczej nie rodziny ufundowały, ale 'nieznani sprawcy' i nie dla uczczenia, ale dokładnie, zeby wkurzyć kaczkę. A czy w tych 95 byli piloci i obsługa to niewim.
hogan - 17-10-2023
Dokładnie tak jak @
uii napisał.
Jest w necie filmik jak niszczy.
Kim jest człowiek, którego wieniec zdenerwował Jarosława Kaczyńskiego?
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/zbigniew-komosa-kim-jest-czlowiek-ktorego-wieniec-zdenerwowal-jaroslawa-kaczynskiego-7385934
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=573962864&sxsrf=AM9HkKmf7hYX9LENiLpuFg2bNKWIfYCmww:1697539267759&q=kaczynski+zniszczy%C5%82+wieniec&tbm=vid&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwj976_I8vyBAxVMNewKHWqhDuMQ0pQJegQICRAB&biw=1344&bih=662&dpr=1.43#fpstate=ive&vld=cid:c8687019,vid:khC1cUP5QUY,st:0
A tu tabliczka, która została zniszczona.
Zenobia - 17-10-2023
(17-10-2023, 12:55 )hogan napisał(a): Dokładnie tak jak @uii napisał.
Jest w necie filmik jak niszczy.
Kim jest człowiek, którego wieniec zdenerwował Jarosława Kaczyńskiego?
A tu tabliczka, która została zniszczona.
![[Obrazek: z30283694IHR.jpg]](https://bi.im-g.pl/im/ae/e1/1c/z30283694IHR.jpg)
No to nie będę się kłócić, co więcej - mam odwagę się przyznać do pomyłki- bo swoje wiadomości znalazłam na Facebooku.
Widocznie autor postu sam był niedoinformowany.
uii - 17-10-2023
''
Kim jest człowiek, którego wieniec zdenerwował Jarosława Kaczyńskiego?"
No szalenie trudno się domyślić
hogan - 17-10-2023
Nie kłócimy się przecież ale wiadomo, że w necie różne rzeczy się zdarzają. Na filmiku jednak, da się tę tabliczkę
wykadrować aby móc sprawdzić, co rzeczywiście było tam napisane.
Najzabawniejsze jest to, że taki wieniec jest składany od lat co miesiąc a dopiero teraz Kaczyńskiemu odbiło.
uii - 17-10-2023
(17-10-2023, 19:16 )hogan napisał(a): Nie kłócimy się ...
Najzabawniejsze jest to, że taki wieniec jest składany od lat co miesiąc a dopiero teraz Kaczyńskiemu odbiło.
no nie kłućmy.

Byłaś przy tym co miesiąc? Moze jakieś zdięcia tych dziesiątków wieńców?
Moze i były , moze były, ale nie zauwazył wczesniej, moze inne przykryły , albo tabliczka była mniejsza..
Poco się kłucić
hogan - 17-10-2023
Jest wypowiedź tego, który tego dokonywał. Nie mam podstaw aby Mu nie wierzyć, bo inaczej już by wrzało w mediach, że
kłamie a skoro nic nie ma o tym, że kłamie, to może oznaczać jedno- są świadkowie, którzy to widzieli.
piotr - 17-10-2023
jest tam napis >> stop kreowaniu nowych bohaterów..
Dla mnie to prawda..
uii - 17-10-2023
(17-10-2023, 20:31 )hogan napisał(a): Jest wypowiedź tego, który tego dokonywał. Nie mam podstaw aby Mu nie wierzyć, bo inaczej już by wrzało w mediach, że
kłamie a skoro nic nie ma o tym, że kłamie, to może oznaczać jedno- są świadkowie, którzy to widzieli.
Ktory się nazywa:....
Wypowiedź jest w : ..... ?
Chetnie przeczytam, tę wypowiedź .
Facet co ma w podpisie "
Naród Polski '' to musi być ktoś super.
By nie wrzało , bo juz oprucz tu, nikogo to specjalnie nie obchodzi.
No chyba ze to jakiś Szpak , albo Piasek
hogan - 17-10-2023
Uii, jest podane w linku, który wcześniej wstawiłam.