RE: Pagery Hezbollahu eksplodowały -
bonaparte - 19-09-2024
Mogly zginąć postronne osoby. Dla mnie to jak ruscy bombardujący Lwów.
Ponadto Izrael nie ma wojny z Libanem.
Cancel ten że Izrael by był traktowany tak jak Rosja. Putin w UE to persona non grata.
uii - 19-09-2024
(19-09-2024, 9:43 )bonaparte napisał(a): Mogly zginąć postronne osoby. Dla mnie to jak ruscy bombardujący Lwów.
Ponadto Izrael nie ma wojny z Libanem.
Cancel ten że Izrael by był traktowany tak jak Rosja. Putin w UE to persona non grata.
Hmm.. mogły , zawsze mogą i na bank jakieś oberwały troszkę.
Ale jak ruskie bombardują Lwów to giną TYLKO CYWILE .
Natomiast hesbollach zakupił pagery, krótkofalówki DLA SWOICH BOJOWNIKÓW.
Myśle , że ofiar 'postronnych ' była minimalna ilość. Pikadełka wybuchały wyświetlając
wiadomość od dowódców hesbollachu (rozkazy) bojownicy dostawali w twarz i oczy, urywało im palce,
albo jaja , jak za wolno sięgali do kieszeni.
Ładunki były zbyt małe by poważnie ranić stojących obok.
Jak osobiście nie lubie państwa Izrael , tak wydaje mi się , że taki atak 100 RAZY MNIEJ
NARAZIŁ POSTRONNYCH, niż wybuchy rakiet, bomb , czy strzelanina w trakcie normalnego ataku.
Traf - 20-09-2024
Pomysł ciekawy, ale jednorazowy, bo każda następna partia elektroniki zostanie gruntownie sprawdzona...
uii - 20-09-2024
(20-09-2024, 9:30 )Traf napisał(a): Pomysł ciekawy, ale jednorazowy, bo każda następna partia elektroniki zostanie gruntownie sprawdzona...
Jasne

Ale to sprawdzanie nie bedzie, takie łatwe .
Ja to sie obawiam , że to może wejść w mode i być zastosowane w innych sprawach sprzętach i miejscach.
Na różnych niegrzecznych chłopcach ta akcja musiała zrobić spore wrażenie.
uii - 20-09-2024
Cytat:Ramzan Kadyrow żali się, że Elon Musk wyłączył mu zdalnie auto Cybertruck. Wcześniej czeczeński przywódca twierdził, że wymarzony samochód zo
Czytaj więcej na https://geekweek.interia.pl/technologia/news-elon-musk-wylaczyl-mu-cybertrucka-kadyrow-twierdzil-ze-auto-,nId,7819372#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
No fajnie , że mu wyłączył.
Ale mniej fajnie , jak sie pomyśli KTO , KOMU , CO jeszcze może wyłączyć zdalnie, albo zdetonować nawet.
A nam?