RE: Garb -
karbon - 02-07-2020
To ja już chyba zmutowałem bo dłoń mam podobną.
Moim zdaniem jest jak pisze Józek:
jozekkg napisał(a):Kiedyś starsi ludzie w większości byli garbaci pewnie dlatego, że więcej pracowali w pozycji chylonej. Podnosili i przenosili ręcznie więcej ciężkich przedmiotów. Teraz znam rolników, którzy nie pamiętają kiedy ostatnio mieli na plecach worek ze zbożem.
Garbaci jednak nadal są. Tyle, że kiedyś garb występował w odcinku piersiowym (?) a teraz podniósł się wyżej. Zauważ ilu młodych ludzi chodzi z głową przesuniętą do przodu, albo wręcz schowaną w ramionach.
hogan - 02-07-2020
Dobrze, że umiesz żartować ze swego nieszczęścia
Izydor hrabia Psinka - 06-07-2020
Tragiczne jest to że kobiety się garbią, zamiast wypinać piersi do przodu wstydliwie starają się je ukryć
hogan - 06-07-2020
Jeśli tak jest, to raczej z powodu ciężaru, którego kręgosłup nie jest w stanie udźwignąć.
Dziad Kalwaryjski - 06-07-2020
(06-07-2020, 15:05 )Izydor hrabia Psinka napisał(a): Tragiczne jest to że kobiety się garbią, zamiast wypinać piersi do przodu wstydliwie starają się je ukryć
Może mają cycki z tyłu ?
Siwy - 08-07-2020
(06-07-2020, 18:05 )Dziad Kalwaryjski napisał(a): (06-07-2020, 15:05 )Izydor hrabia Psinka napisał(a): Tragiczne jest to że kobiety się garbią, zamiast wypinać piersi do przodu wstydliwie starają się je ukryć
Może mają cycki z tyłu ?
Wszystko jest możliwe, nawet to.To po piciu coli z plastikowych butelek się robi.
A jeśli chodzą w nylonowych rajstopach wyprodukowanych z tych butelek, to dopiero mogą dziwne rzeczy się porobić.Strach pomyśleć nawet.
bonaparte - 08-07-2020
Dobrze że piję cole z puszki.
Dorcik - 13-07-2020
(06-07-2020, 15:05 )Izydor hrabia Psinka napisał(a): Tragiczne jest to że kobiety się garbią, zamiast wypinać piersi do przodu wstydliwie starają się je ukryć
No raczej nie ..Iza pisze prawde
A po drugie polecam zawiesic sobie takie dosyc pokazne kulki z przodu i pochodzic z nimi tak przez dwa dni
hogan - 13-07-2020
Co tam przez dwa dni, przez miesiąc niech ponosi