RE: Letni wypoczynek -
karbon - 10-11-2015
Odwiedziłem kolejny raz Chorwację i jak zwykle się nie zawiodłem.
Prawdopodobnie kolejne lato też Chorwacja.
hogan - 10-11-2015
U mnie w tym roku, lato przeminęło z wiatrem :zdziwienieke:
bonaparte - 05-01-2016
(02-07-2015, 23:20 )bonaparte napisał(a): Ja planuję wyjazd na Słowenię, z bratem ciotecznym jadę no i z siostrą cioteczną, a może i z kimś tam jeszcze, samochodem pewnie więc im więcej osób tym taniej wyjdzie 
I pojechałem jak planowałem pod koniec lata. Byłem w Lublianie i po drodze jeszcze na Węgrzech. Słowenia fajna jest, ale drogo tam jest bo wprowadzili Euro i chyba dlatego. A byłem pod urzedem pracy i patrzyłem na oferty to tam jakiś kokosów nie zarabiają. Ale byłem na plaży nudystów m.in. gdzie akurat musiałem spotkać Polaków :zdziwienieke:
hogan - 05-01-2016
To dużo zwiedziłeś :ubawa: urząd i plażę i to jaką :zdziwienieke:
bonaparte - 05-01-2016
W Polsce nie widziałem takiej plaży jeszcze, nad morzem w Słowenii trochę szukałem, ale w końcu znalazłem.
Opalały się tam jakieś stare baby i faceci

Ale były też jakieś fajne dziewczyny, dwie takie wyglądające na Czeszki chyba, całe nago pływały, nawet ładne były

I była też piękna dziewczyna, wydawało mi się że to Włoszka chyba, ale ona akurat w bikini się opalała.
karbon - 06-01-2016
Słowenia ma bardzo krótką linię brzegową. Jak lubisz plaże FKK to polecam jednak Chorwację. Troszeczkę dalej ale jest tam tego mnóstwo.
Gdzie to już musisz sobie sam poszukać bo to nie moje klimaty. A Czeszki w topless to opalają się gdzie się da: plaża, taras, balkon itd... Ogólnie cycki chętnie eksponują.
Węgry to już inna bajka. Świetne termy no i kuchnia...
bonaparte - 06-01-2016
No na Węgrzach dobra Kuchnia, jedzenie. A w Siofoku sobie idę główną ulicą a tam laseczki takie robią tańce na ulicy przy rurkach. Czegoś takiego gdzie indziej nie widziałem. Miasto rozpusty

A na Słowenii plaże są kamieniste, ani wejść do wody, ani się na tych kamieniach położyć.
gratka - 10-01-2016
Nie byłam w Chorwacji, jakoś tak się złożyło, że skończyło się na planach.
Teraz ze względu na " leciwość" rozważam tylko gdzie jeszcze w Polsce nie byłam,
czego godnego uwagi nie widziałam
i w miarę słabnących możliwości nadrabiam zaległości. :anoracjajeb:
W sierpniu zrobiliśmy w dwa tygodnie ponad 2000 km od Ojcowa poprzez Bydgoszcz i okolice,
Kruszwicę, Toruń a potem wędrówki po Borach Tucholskich, Kujawach i Warmii.
Też było co oglądać.
Chorwacji i Słowenii zazdroszczę.
Moja rodzina tam jeździ i przysyłają mi bardzo piękne zdjęcia.
Greg1986 - 25-03-2016
Jak dla mnie najpiękniejszym miejscem w Polsce jest półwysep Helski. Byłem w Jastarni rok 2014 prawie cały tydzień. W tym roku prawdopodobnie na urlop pewnie też się wybiorę
bonaparte - 07-04-2017
Odkrylem że np Francja ma duzo zamorskich terytoriów w tropikach, np Reunion. Mozna się wybrać do Afryki nie opuszczając UE.