Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 35 głosów - średnia: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy Polska wygra z Gruzją?

Już dziś kolejny wielki mecz.
Jedno jest pewne jak przegrają np. 2-0 to ludzie ich znów znienawidzą, i będzie jak przed meczem z Niemcami.
Więc niech się postarają. :zdziwienieke:
Odpowiedz

W zasadzie jest mi to obojętne ale jakby nie było, lubię ten kraj i ludzi tam mieszkających. Chodzi mi o Gruzję oczywiście ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(14-11-2014, 5:11 )bonaparte napisał(a):  Już dziś kolejny wielki mecz.
Jedno jest pewne jak przegrają np. 2-0 to ludzie ich znów znienawidzą, i będzie jak przed meczem z Niemcami.
Więc niech się postarają. :zdziwienieke:

Postarają się chłopaki na pewno drunk
I przegrają 0/1 ecajper
Odpowiedz

ci gruzini są dobrzy oczko
Odpowiedz

Przez ten pochrzaniony mecz, nie ma dziś mego serialu, niech ich szlag trafi! foll :dashi:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(14-11-2014, 19:27 )hogan napisał(a):  Przez ten pochrzaniony mecz, nie ma dziś mego serialu, niech ich szlag trafi! foll :dashi:

Nie martw się" Mode na sukces" jutro będą powtarzać. drunk
Odpowiedz

Tego akurat nie oglądam a mecz zawsze powtarzają a więc mogli dać serial zamiast tego gó...  :dashi:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(15-11-2014, 2:23 )hogan napisał(a):  Tego akurat nie oglądam a mecz zawsze powtarzają a więc mogli dać serial zamiast tego gó...  :dashi:

Iza to by Prezesa TVP zlinczowali, o ile to w publicznej było bo nie oglądałem, mama nie o wyniku poinformowała....poważnie ubawa2
Odpowiedz

szczerze to serial można powtórzyć, a mecz ludzie wolą obejrzeć na żywo, oczywiście ci co się tym interesują, a sporo w Polsce jest pasjonatów piłki.
Polska wygrała z Gruzją 4-0, mecz był wyjątkowo ciekawy, potem jeszcze oglądałem Niemcy z Gibraltarem, ale był okropnie nudny ten mecz, 10 Girbaltarczyków stało w polu karnym i tak przez cały mecz się bronili, nie wiem czy potem chociaż raz kopnęli w kierunku bramki Niemców bo wyłączyłem w połowie.Niemcy wbili im 3 do zera tylko mimo wszystko. Nie rozumiem po co w ogóle takie drużyny dopuszczają do tych eleminacji.

1. Islandia 3 3 0 0 8-0 9
2. Czechy 3 3 0 0 8-4 9
3. Holandia 3 1 0 2 4-5 3
4. Łotwa 3 0 2 1 1-4 2
5. Kazachstan 3 0 1 2 3-7 1
6. Turcja 3 0 1 2 2-6 1

jestem za Islandią oczko Jutro grają z Czechami
Odpowiedz

Siwy, to masz kibica w domu ubawa2

Bonaparte, ten serial ogląda cała Polska i z pewnością są tym zbulwersowani tak samo jak ja, tym bardziej, że najnowszy odcinek dopiero jest w poniedziałek i powtórki nie ma. Jestem wściekła za to co zrobili! Mnie nie obchodzą ich mecze, niechby w nocy puścili to by oglądali Ci, co na prawdę chcą oglądać a nie przymuszanie wszystkich do tego, co nie jest interesujące.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości