Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Księga kondolencyjna

Rodzinie i znajomym Izabeli, składam serdeczne wyrazy współczucia z powodu ich straty.
Odpowiedz

Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich Izy :smutek:
Odpowiedz

(13-02-2025, 19:29 )Traf napisał(a):  Rodzinie i znajomym Izabeli, składam serdeczne wyrazy współczucia z powodu ich straty.

Tak mio przykro... szczere wyrazy współczucia. Może uda mi się do Was zalogować.
Kiedyś tu parę razy pisałem, więc muszę poszukać hasła i loginu w swoich notatkach...

Saluto lub jak kto woli... Lucjan.

(23-07-2025, 2:13 )Gość napisał(a):  
(13-02-2025, 19:29 )Traf napisał(a):  Rodzinie i znajomym Izabeli, składam serdeczne wyrazy współczucia z powodu ich straty.

Tak mio przykro... szczere wyrazy współczucia. Może uda mi się do Was zalogować.
Kiedyś tu parę razy pisałem, więc muszę poszukać hasła i loginu w swoich notatkach...

Ps. Ferajna będzie niebawem... testuję obecnie nowy hosting    Ferajna - Wykaz forów
1
Odpowiedz

(23-07-2025, 2:13 )Gość napisał(a):  Kiedyś tu parę razy pisałem, więc muszę poszukać hasła i loginu w swoich notatkach...

Jeśli potrzebujesz pomocy z odzyskiwaniem hasła, to pisz na ten mail:

przyjaciel75@onet.pl
Odpowiedz

(23-07-2025, 21:24 )Traf napisał(a):  
(23-07-2025, 2:13 )Gość napisał(a):  Kiedyś tu parę razy pisałem, więc muszę poszukać hasła i loginu w swoich notatkach...

przyjaciel75@onet.pl

(25-12-2025, 1:57 )Gość napisał(a):  
(23-07-2025, 21:24 )Traf napisał(a):  

przyjaciel75@onet.pl

OK.  helous a tymczasem życzę całej Waszej społeczności forum Kordialne zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia  yax1
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości