Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolejna nawiedzona!

Diana Ruchniewicz, kandydatka do Sejmu z list Konfederacji uważa, że za omdlenia na koncercie odpowiadają szczepionki i 5G.
Czy w Konfederacji są sami idioci i mordercy psów...

To jej wypowiedź
'Mainstreamowe media piszą o dużym tłumie, wysokiej temperaturze, wypitym alkoholu przez kilka osób. Inne media podają, że u osób, które zemdlały nie było śladów spożycia środków odurzających. Wolne media piszą o działaniu pola elektromagnetycznego 5G i osłabieniu po szprycach. Takich koncertów przez lata były już setki jak nie tysiące, więc tłumaczenie mainstreamu zapewne jak zwykle jest zamiataniem niewygodnych spraw pod dywan.'

[Obrazek: FuT9NZA.gif]

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ta pani chyba jednak jest z innej bajki. Czy ona widziała kiedykolwiek, co sie dzieje na takiej powiedzmy pielgrzymce?
https://dziennikpolski24.pl/pielgrzym-u-...r/10464560
Odpowiedz

Mamy skretyniałe społeczeństwo i ono potrzebuje reprezentantów, których rozumie  ubawa
Każda partia ma swoich okazowych kretynów. 
To są albo idioci, albo dobrze udają.
Ja tam lubie Jahire od Tuskiej bandy ubawa  To chyba uczciwa idiotka z powołania.

Konfederacja się pnie do góry , więc ma może prawo do większej liczby idiotów . ubawa

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Wspomnę o tym tutaj, bo nie ma sensu zakładać nowego tematu i przy okazji, może niektórzy w końcu zrozumieją, że
nie popieram żadnej partii. Jak mam coś do zarzucenia, to nie jest ważne jaka to partia. Jednak na PO mam najwięcej
plusów, mimo że
- nienawidzę rudych ale ich toleruję i dlatego, pod kątem mego obiektywizmu, popieram Tuska, bo wiele mu się
zarzuca lecz jeszcze nikt tak dobrze nie reprezentował Polski
- zawsze byłam za Kwaśniewskim, bo też to jest człowiek na właściwym miejscu, tzn. był jako Prezydent ale nie
popieram jego picia lecz będąc obiektywną, uważam, że to tylko człowiek, który zbłądził.
- mój obiektywizm, pozwala na spojrzenie człowiekowi w oczy i jak wybrano Wałęsę, powiedziałam... fałszem
i obłudą bije mu z oczu, nie powinien reprezentować Polski, jeszcze narobi kłopotów i wstydu. Długo nie czekałam, pierwszy
 minus za syna, który dzięki stanowisku ojca, nie poniósł konsekwencji z wypadku. Potem było już tylko gorzej.
Przykładów mam wiele, które potwierdzają, że nie jestem za nikim w polityce i jak widzę minusy u któregokolwiek
polityka, to szlag mnie trafia.
Opisując to wszystko, może ktoś skojarzy z ostatnich wydarzeń, bo nie wiem co to było i gdzie ale to chyba była
jakaś posłanka z PO, która zamiast mówić do mikrofonu, to zwyczajnie darła ryja. Wiecie może kto to był?
Była to 'przemowa' gdzieś na łonie natury, nie w Sejmie.
Chciałabym ją także dodać do listy idiotów.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Bardziej prawdopodobne że mdleli nie od 5G ale od tego pseudorapu Bedoesa.
Odpowiedz

W tej sprawie jest wyjaśnienie. To nie było grupowe omdlenie, tylko fala, spowodowana przez jedną osobę mdlejącą.
Na zasadzie kostek domino. Jedną trącisz i kolejne padają.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(08-09-2023, 0:36 )uii napisał(a):  To są albo idioci, albo dobrze udają.
Mam wrażenie graniczące z pewnością że jedno i drugie. Część może być idiotami, a część udaje żeby nie wynosić się nad przywódców
Odpowiedz

(08-09-2023, 0:36 )uii napisał(a):  Ja tam lubie Jahire od Tuskiej bandy
Ja też. Bawi mnie podobnie jak Krysia Pawlowicz i Janusz Kowalski.
(08-09-2023, 0:36 )uii napisał(a):  To chyba uczciwa idiotka z powołania
Raczej sprytna karierowiczka, i jedna z ladniejszych poślic w tej bandzie.
Odpowiedz

(17-09-2023, 8:09 )Maksiu napisał(a):  
(08-09-2023, 0:36 )uii napisał(a):  Ja tam lubie Jahire od Tuskiej bandy
Ja też. Bawi mnie podobnie jak Krysia Pawlowicz i Janusz Kowalski.
(08-09-2023, 0:36 )uii napisał(a):  To chyba uczciwa idiotka z powołania
Raczej sprytna karierowiczka, i jedna z ladniejszych poślic w tej bandzie.
Hmm ona jest o ile pamiętsm lalkarzem, teatr ale lalkowy dla kaszojadów.
A z jej wypowiedzi aż przesiąka bajkowy sposób myślenia i wypowiedzi.
Takie zboczenie zawodowe plus , skłonności wrodzone. 
Bajarz musi troche mysleć jak dziecko , żeby do dzieci dotrzeć, a jej tak zostało ubawa
Obstawiam , że nie udaje.  Co nie wykluca parcia na szkło i karierę.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

uii napisał(a):Hmm ona jest o ile pamiętsm lalkarzem,

Sprytne wykorzystanie jednej lalki dało jej przepustkę do sejmu

[Obrazek: Klaudia-Jachira-aktorka.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości