Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TikToK

Na TikToku często spotykane są treści uzależniające behawioralnie, agresywne, seksualizujące, wprawiające w kompleksy.
 A także przykuwające uwagę w taki sposób, że nim się połapiemy, stracimy godzinę czy dwie dosłownie na niczym.
Czy wobec tego TikTok ogłupia?

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Nie wiem, nie byłem i nie zamierzam na razie. Choc pewien znajomy mi przysyłał filmy i zaproszenie. Ale ani go zbyt nie znam, ani nie mam czasu na takie no....

Cytat:że nim się połapiemy, stracimy godzinę czy dwie dosłownie na niczym.

Czy wobec tego TikTok ogłupia?
To juz odpada, absolutnie odpada.
Uważam ze ogłupia, czytając opis bo sprawdzać nie zamierzam.
Odpowiedz

Jak wiemy, wszędzie okłamują, oszukują i robią co najgorsze ale na TikToku ponoć już całkowite dno.
Też nigdy tam nie byłam i tylko co jedynie gdy ktoś coś przyśle.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Tik tok to taki bardziej prymitywny you tube. Z zasady są tam krótkie filmiki przeznaczone dla młodzieży ale sporo jest tam wulgarnych rzeczy i dziewuch które starają się pokazać jak najwięcej mimo cenzury. Tik tok to typowy odmozdzacz. Czasami to oglądam gdy mi się nudzi, jakos czasami się trafi na jakieś ciekawe treści, ale 90% to są kompletnie bezwartościowe rzeczy. Ludzie tam zazwyczaj wrzucają bezmyślnie wszystko co im do głowy przyjdzie.
Odpowiedz

Taki portal nazwałabym chwilowa myśl, bo wnioskuję, że wrzucają to co akurat wpadnie komuś do głowy, bez względu na to czy to fajne czy nie ale tylko aby wrzucić. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Niektóre rzeczy co tam wrzucają to jest całkowita żenada. Zdarzają sie tam nawet tówrcy co mają coś w głowie, poczucie humoru, ale to margines. Ostatnio jest za to inwazja politycznej propagandy na tik toku, dlatego się ewakuowałem z tego portalu.
Odpowiedz

Kiedyś musiałem przeglądac nocą tik tok pół spiąć bo nie pamiętam tego ale mi wysłało filmik do koleżanki z pracy jak jakaś kobieta lepi coś na kole garncarskim i nie dość że skąpo ubrana i to w dosyć erotyczny sposób lepiła coś ala kutas. Patrzę że mam to wysłane do niej nie wiem jakim cudem musiałem być nieprzytomny, jedyna nadzieją że się nie zorientowała że to moje konto.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości