Liczba postów: 1,418
Liczba wątków: 50
Reputacja:
269
Reputacja:
269
(16-06-2020, 22:45 )bonaparte napisał(a): Ostatnio nawet czytałem powieść z tego nurtu.
Nawet dobre. Akcja dzieje się w alternatywnej XIX wiecznej Warszawie.
Może to i dobre.Nigdy nie czytałem steampunkowych rzeczy.Jako majsterkowicz to przymierzałem się do zrobienia obudowy w tym stylu do komputera,kolumn głośnikowych..ale póki co lenistwo mi nie pozwala ;-)
Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Liczba postów: 15,292
Liczba wątków: 150
Reputacja:
439
Nie no, super to się prezentuje. Nie sadze bym się porwał na zrobienie podobnej obudowy, bop by mnie to pewnie przerosło. Ale takie sprzęty by mogły stać w mojej chałupinie
Liczba postów: 3,958
Liczba wątków: 12
Reputacja:
221
Pendrive.

Też fajny. Ciekawe, czy te kółka są tylko namalowane, czy też po włożeniu do komputera się obracają.
<czapja>Miłego dnia... <hi>
Reputacja:
269
W tym stylu podobają mi się obudowy do kompów,sprzętu audio..,myszy..
Ubrania raczej nie.
Nie jest b.trudne zrobienie czegoś ale wymaga to wiele czasu na przygotowanie materiałów i wymyślenie co gdzie przyczepić.Zawsze się może przydać jakaś część od lodówki lub pralki i różne rzeczy,które znajdziemy w piwnicy przypadkowo lub nawet na śmietniku.
Trybików to bym raczej wiele nie stosował bo to jak ktoś nie ma pomysłów nakleja z ruskiego budzika je i już.. ;-)
Reputacja:
269
(17-06-2020, 12:01 )hogan napisał(a): Otrząśnij się, postanów i zrób coś ładnego a ja( i inni zapewne także), chętnie będziemy podziwiali Twoje dzieło 
Jak się łobtrząsnę to pokażę Wam.
A tu sprzęt audio taki mały..ale piękny..:
![[Obrazek: steampunk-stereo.jpg]](https://mbtimetraveler.files.wordpress.com/2013/02/steampunk-stereo.jpg)