Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dobry fast food

Patrzcie w McDonald's robią teraz burgery które wyglądają jak burgery. 
Tyle że pewnie kosztują prawie 20 zł.  ubawa
Odpowiedz

Boni nie wierz ślepo filmikom z youtube.
Moim zdaniem autor filmiku chciał zaistnieć na youtube i tyle.
Ile w tym prawdy?
Nie bronię McDonald's ale nie sądzę żeby wydawali coś innego niż ktoś zamawia. Ktoś próbuje sobie zrobić oglądalność na youtube wymyślając dziwne teorie.
Jadam tam sporadycznie. Kilka razy do roku i zawsze to co zamawiam jest takie jakie zamówiłem. Czasami różni się temperaturą ale to zależy od obłożenia lokalu przez klientów.
Jak wyżej wspomniałem jadam sporadycznie w tym lokalu ale nigdy nie zdarzyło mi się otrzymać innej potrawy niż zamawiałem.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

W sumie to nawet nie chodziło mi o tą wpadkę. oczko Ale takie rzeczy się zdarzają. Moim zdaniem to on miał wyjątkowego pecha i dwa razy dali mu co innego.

Poza tym wiele takich youtuberów bierze kasę od firm za promocję firm, więc mam duży dystans do tebgo co produjują takie osoby.
Ostatnio głośnojest o  dziewczynue co zgarnęła około 10 000 zł bo piła wodę z szklanki na filmiku. Zapłaciły jej chyba Wodociagi Warszawskie.
Moim zdaniem to że umieścił wpadkę MCDonalds dodaje mu trochę wiarygodności. oczko
Odpowiedz

Nie polecam żadnego jedzenia w McD, to jest absolutnie niezdrowe nawet dla osób zdrowych.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości