Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak ściagnąć muzykę/ radio do iPhone Apple 6?

Dawniej, w iPhone Apple, nie było żadnego problemu ze ściągnięciem swoich utworów lub słuchaniu choćby
darmowego radio a teraz nic nie mogę ściągnąć a przydałaby  mi się jakakolwiek muzyka w szpitalu.
Czy ktoś z Was, jest zorientowany, jak tego dokonać za darmo?

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Dla mnie żaden problem. Robię to na komputerze i potem zgrywam do telefonu albo przez kabel usb albo kartę pamięci.
Jak chcesz to coś tam pościągam i prześlę e-mailem. Chyba w iPhone możesz odbierać mejle i zapisywać załączniki. ubawa
Mój kumpel ma iPhone i mu przesyłałem przez DropBoxa. Czyli innymi słowy wysyłam link, klikasz i ściągasz. ubawa
Więc pisz co chcesz a prześlę. ubawa ps. rozumiem, że tam nie ma laptopa czy coś.
Jak chcesz słuchać coś a la radio to w sklepie Apple jest SoundCloud. Taka aplikacja z chmurką na pomarańczowym tle.
Po wpisaniu tytułu utworu wyskakują różne jego wersje i sobie można odtworzyć a nawet zapętlić jeśli chce się ciągle słuchać.
Niestety wszystkich utworów jakie chciałem słuchać tam nie ma, ale na pewno jakieś popularne się znajdą. oczko
Odpowiedz

Chmurki mam aż trzy, OneDrive, iColud Drive i najnowsza to AirMore. Tam mogę ściągać i słuchać ale to tak pojedynczo a to wkurzające
jest. Nie znalazłam opcji aby było można odtworzyć na raz, cały album.

Ja to ściągnąć też mogę ale w ten sposób, zawalę całą komórkę. Utrudnili teraz i chcą aby za wszystko płacić a tak to, można
kiedyś było, na raz, cały album pobrać, nawet z YT własne.

Nie wysyłaj mi, bo nie będę miała czasu na przesłuchanie, najwyżej kilka sama sobie w ten sposób ściągnę, bo ogólnie sądziłam, że
może jest jakaś łatwiejsza metoda ale jak widzę, wszyscy podobnie kombinują. ubawa
Dzięki za zainteresowanie buziak

Lapka nie będę miała.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja czasami na telefonie korzystam z przeglądarek i Youtube. Wpisz w wyszukiwarkę "youtube video download" i się pojawią portale gdzie trzeba skopiować linka i można pobrać. Czasami oferują od razu konwersję na mp3 i wtedy masz samą muzykę bez obrazków.
Odpowiedz

Nie da się. Wiem, że takie opcje są w necie do ściągnięcia, bo też stamtąd pobieram ale nie da się potem tego wrzuć
na iPhone. Co najwyżej, na iTunes a potem z niego... trochę to skomplikowane, nawet w tłumaczeniu.

Ale na przykład, dałam kiedyś do iCloud dwa swoje utworki, no i są i mogę je słuchać w telefonie ale co z tego, jak
tylko pojedynczo.
Zapomniałam wspomnieć o radio... niestety, ta opcja tylko i wyłącznie za kasę.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Znalazłęm jeszcze coś takiego: "Streaming Audio Recorder to kompleksowy program zawiera wiele przydatnych funkcji. Z jego pomocą możesz zapewnić sobie stały dostęp do ulubionej muzyki."
Odpowiedz

Tak, pod warunkiem, że masz dostęp do neta...

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości