Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Grecki Kos Karbona
Photo 

Tak zawsze obiecywałem jakieś świeże fotki i jakoś zawsze czasu brakowało.
Teraz się lenie bo tak mam że kilka dni lenia złapałem. Gada chciałem wygonić ale nie chce sobie pójść W sumie to go też czasami lubię więc niech sobie siedzi gadzina obok a ja sobie zrobię kilka dni wolnego. A co tam...
No ale do rzeczy... Jakoś weny do opowiadań z Kos nie mam to może na początek zacznę od zdjęć a wena może sama przyjdzie...
Co do jakości to już z góry się usprawiedliwiam bo część robiona telefonem a pozostałe aparatem dla dzieci czyli marketówa ale lubię go bo mniejszy od paczki papierosów...

Ten cały Kos to fajna wyspa. Może dlatego teraz odwiedziłem ją ponownie tylko inny rejon niż rok temu. Jednak te wszystkie atrakcje co oferują turystom to moim zdaniem takie wyszukane na siłę.
Ale popatrzcie sami. Jedna z głównych czyli morskie źródło termalne:

Ten kawałek morza to niby atrakcja. Gorąca że do kostek wszedłem i śmierdzi siarą że hej. Ale smród dało się wytrzymać bo stanowczo mniej waliło niż z wulkanu na Nissiros.

P.S. Nosz w mordę plik za duży... Na razie puszczam tekst i idę szukać hostingu... Nara

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Kurna 8 MB i już mają problem. Muszę chyba trochę poszukać...

Odpowiedz

8 MB?  Toć to wielkość prawie jednej ściany w mieszkaniu :o 
Dlaczego robisz takie ogromne zdjęcia, zmniejsz ustawienia w telefonie.

Może ten będzie działał ale on chyba tylko do najwyższej rozdzielczości w KB.
Na próbę pobrałam plik 684 KB i wyświetliły się linki:   http://ifotos.pl/

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Próbowałem wcześniej tego ifotosa i pisze że za duży plik.

Odpowiedz

Nie spotkałam się jeszcze nigdy w necie aby ktoś pobierał tak gigantyczne zdjęcia na komputer. U mnie pewnie po jednym
dniu, miałabym cały dysk zawalony i nie sądzę aby udało Ci się znaleźć, jakikolwiek hosting do zdjęć w takich rozmiarach plików.
To jest na moje oko awykonalne. sadsmut3

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Zapewne Karbon posiada bardzo dobry aparat o dużej rozdzielczości i stąd problemy we wstawianiu zdjęć.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Greckie wyspy mają tą zaletę ze w lato jest zawsze pogoda i są plaże piaskowe.
Idealne na plażowanie.
Mnie raczej bardziej ciekawią zabytki na przykład starożytne. Jeśli na Kos coś jest to może się wybiorę.
Odpowiedz

(14-07-2017, 12:09 )ro_bot napisał(a):  Zapewne Karbon posiada bardzo dobry aparat o dużej rozdzielczości i stąd problemy we wstawianiu zdjęć.

Zaiste tak jest, w co nie wątpię, jednakże, jak jest to bardzo dobry aparat, to musi być możliwość zmniejszenia rozdzielczości.
Ja mam taki zwyklejszy aparat, no nie najgorszy ale i nie najlepszy i mam taką opcję ustawiania a więc u Karbonka, tym bardziej
powinna być możliwość ustawienia odpowiedniej rozdzielczości.
Kiedyś Karbonek wstawiał zdjęcia i nie miał takiego problemu... nie wiem co się stało, że teraz ma aż tak duży problem. sadsmut3

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(14-07-2017, 13:53 )bonaparte napisał(a):  Greckie wyspy mają  tą  zaletę  ze  w lato jest zawsze  pogoda i są plaże  piaskowe.
Idealne na plażowanie.
Mnie raczej bardziej ciekawią zabytki na przykład starożytne. Jeśli na Kos  coś jest to może  się  wybiorę.

Jest tam sporo do zwiedzania, nawet ruiny gdy idzie się uliczkami. ubawa

[Obrazek: 9.jpg]

Ogród Hipokratesa

[Obrazek: universitenin-kalintilari.jpg]
Asklepion też warto zobaczyć, to są ruiny ale dobrze zwiedzać to z przewodnikiem, wstęp do zwiedzania, chyba 8 euro od osoby.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Mi tam przewodnik niepotrzebny.
Fajne miejsce ten Kos widzę.

Widząc temat myślałem że o ptaka chodzi.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości