Ocena wątku:
  • 30 głosów - średnia: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Algorytm Drzewieckiego

Myślałem,że padnę ze śmiechu na podłogę jak znalazłem to coś w internecie.
Z Kordialnych oczywiście nikt nie da się na to nabrać,ale przestrzegam przed złodziejami internetowymi gości forum.
Taka komedia w majestacie prawa to tylko w Polsce.
Odpowiedz

a dokładniej o co chodzi ?

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

Mam nadzieję,że nie wyjdę na spamera:
http://pl.cash-earn.com/algorytm-zysku-drzewieckiego/
Odpowiedz

ja nigdy nie wierzę w takie rzeczy

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

Kiedyś interesowałem się podobnymi przekrętami, są całkiem zabawne: doskonałe algorytmy, super nowoczesne przynęty na ryby, aparaty słuchowe działające na mózg.
I oczywiście metoda pozwalająca nauczyć się języka w dwa tygodnie ubawa
Wszystko to jest wymysłem internetowych oszustów, produkują podobne pseudoprodukty hurtowo, tylko zmieniają nazwisko wynalazcy, który jest wymyśloną postacią.
Drzewieckiego jeszcze nie znałem oczko
Odpowiedz

http://pl.cash-earn.com/algorytm-zysku-drzewieckiego/

A ta strona to nowość. Demaskuje oszustwo sama będąc oszustwem. oczko
Odpowiedz

Zostawiłam komentarz dla Autora powyższego artykułu, który Robocik podał w linku a treść mego komentarza, była taka:

Pan, Panie  cashpl, jaką ofertę składa? Taką samą jak Drzewicki? Nie popieram Jego metody ale skoro Pan chce aby ktoś, w coś kliknął, to nie jest już to podejrzane? Ech, naciągacze, do tego, jeden oczernia drugiego a jesteście siebie warci.

Pozdrawiam- hogan

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(20-06-2017, 16:39 )ro_bot napisał(a):  Myślałem,że padnę ze śmiechu na podłogę jak znalazłem to coś w internecie.
Z Kordialnych oczywiście nikt nie da się na to nabrać,ale przestrzegam przed złodziejami internetowymi gości forum.
Taka komedia w majestacie prawa to tylko w Polsce.

Komentarzy Gości, Użytkownicy nie widzą, jeśli takich postów nie zatwierdzę.
Te posty, widzą Moderatorzy i ja. Nikt więcej. slecausuuski

bonaparte napisał(a):  aparaty słuchowe działające na mózg.

Bodajże wczoraj, czytałam artykuł, gdzie kobieta zamówiła tabletki na odchudzanie a otrzymała, opakowanie chusteczek higienicznych
W tej chwili, oszustów ściga policja kryminalna.

Chusteczki, klientce się przydadzą, jak będzie wylewała morze łez po straconych pieniądzach...

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

[Obrazek: 132_fastloan3.png]

Coś takiego znalazłem. To z jakiejś oszukańczej strony.
Kompletny nonsens: nie mamy pracowników, ale mamy oddziały, które są miejscami pracy naszych pracowników. 
Ci oszuści nawet nie myślą nadtym co tworzą na stronach.
Odpowiedz

https://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Drzewiecki apropo Drzewieckiego tu jest ciekawa wiedza na jego temat ubawa
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości