Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 28 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Afroamerykanin z reklamy old spice zjadł psa żydowskiego astronauty.

[Obrazek: afroamerykanin-z-reklamy-old-spice.jpg]

Jak wynika z doniesień naszego reportera Paula von Bibershteina, wczoraj w nocy doszło do makabrycznych zdarzeń na podwórku potomka żydowskiego arystokraty, Karola Levego. Karol jest światową gwiazdą, członkiem stowarzyszenia International Mensa, wybitną osobowością. Mieszka w skromnym domu na przedmieściach Londynu, w wywiadzie z naszym reporterem starał się zachować spokój. Był wstrząśnięty tym co go spotkało. Sąsiadem Levego jest murzyn z reklamy Old Spice, znają się od lat i wcześniej łączyła ich przyjaźń, aż do wczoraj. Levy stwierdził, że rozpali grilla i zaprosi murzyna na jakieś piwko. Podczas rozmowy i płynącego alkoholu Karol tylko zażartował do swojego sąsiada, mianowicie „założę się, że nie zjadłbyś Burka ”, czyli starego, pospolitego kundla, strażnika posesji astronauty. Murzyn podobno bez zastanowienia podszedł do znajomego kundla i na oczach Levego zaczął go pożerać, nim ten zdążył się zorientować, że to dzieje się naprawdę, pies już był zaduszony przez murzyna. Gdy Karol zaczął biec na pomoc czworonoga, Afroamerykanin przeskoczył przez płot wraz z Burkiem i popędził do swojego domu, tyle było go widać. Wszyscy są w szoku, nikt nawet nie przypuszczał, sąsiedzi mówią, że człowiek ten jest spokojny, trochę zamknięty w sobie, ale łagodnego usposobienia… Trwa dochodzenie policyjne w tej sprawie.
szokujące.pl

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

i co pewnie jeszcze z sierścią zjadł?

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

Tego nie napisali sadsmut2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

cos to podejrzane bardzo jest.

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

no naprawdę szokująca jest głupota pismaka bezradny
Odpowiedz

Wydaje mi się że to totalnie wymyślona historia, dajcie mi chwilę to coś podobnego wymyślę.
oczko
Odpowiedz

Dobrze, daję Ci chwilę ubawa2

A ja już mogę wymyślić, np.: Katarzyna Figura będąc w gościach u Olafa Lubaszenki, zamiast z domu wyjść do swego samochodu, poszła
(jak się tłumaczyła) skrótami przez łąki pieszo. Po drodze zaszła do gospodarza, który poczęstował ją spirytusem.
Oszołomiona z lekka gwiazda wyszła z nim na zewnątrz przed dom gdzie zobaczyła gospodarza uprawiającego seks z kozą.
Gospodarz zawstydził się tego, że K.F. go nakryła, zaproponował wspólną zabawę.
Już w mediach krążą plotki, że w/w gwiazda jest w ciąży z gospodarzem a koza jest przetrzymywana w specjalnych i iście
królewskich warunkach.

:zdziwienieke:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Wszystko jest w normie i bardzo naturalne.
Tylko już nie wolno tej kozy zjeść, bowiem przestała być koszerna, podobno.
Odpowiedz

(19-07-2015, 22:05 )hogan napisał(a):  Dobrze, daję Ci chwilę ubawa2

A ja już mogę wymyślić, np.: Katarzyna Figura będąc w gościach u Olafa Lubaszenki, zamiast z domu wyjść do swego samochodu, poszła
(jak się tłumaczyła) skrótami przez łąki pieszo. Po drodze zaszła do gospodarza, który poczęstował ją spirytusem.
Oszołomiona z lekka gwiazda wyszła z nim na zewnątrz przed dom gdzie zobaczyła gospodarza uprawiającego seks z kozą.
Gospodarz zawstydził się tego, że K.F. go nakryła, zaproponował wspólną zabawę.
Już w mediach krążą plotki, że w/w gwiazda jest w ciąży z gospodarzem a koza jest przetrzymywana w specjalnych i iście
królewskich warunkach.

:zdziwienieke:

ale to, że niby jest z kozą w ciąży?  :zdziwienieke:

Odpowiedz

(20-07-2015, 2:58 )Siwy napisał(a):  Wszystko jest w normie i bardzo naturalne.
Tylko już nie wolno tej kozy zjeść, bowiem przestała być koszerna, podobno.

No nie i dlatego zaczęli ją czcić ubawa2

Figa, tak właśnie powstają plotki i bajdurzenia. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości