Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hasło do komputera

Dość całkiem niedawno miałam problem z wejściem na swego kompa bo zapomniałam hasła a nie mogłam wejść przez linie papilarne bo mi nie przyjmowało gdyż miałam palec skaleczony. ubawa2 Takie niby banalne ale czasem możemy mieć z tym problem.
Niektórzy rodzice też chcą sprawdzić w "czym siedzi" nasze dziecko ale potrzebują hasła do komputera dziecka, co wtedy?

Podaję więc program, który pomoże ominąć hasło na komputerze i pozwoli na swobodne wejście:

http://ophcrack.sourceforge.net/

A swoją drogą nie rozumiem tego, po co ktoś zakłada hasło na kompie jak wie, że będzie sam go używał? Tak było w moim przypadku i zwyczajnie strzeliłam sama głupotę.

Drugą głupotą bywa nałożenie hasła a jak ktoś ukradnie kompa to zaniesie do serwisu i poprosi na tym skradzionym kompie o zdjęcie hasła, bo serwisy nie wymagają nigdy żadnego potwierdzenia kto jest właścicielem komputera, prawda, że żałosne? :dashi:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

kiedys komputrr zostawilem u rodxivow a do nich prxyjechal wujek z kuzynami i oni weszli mi na kompa i ogladali filmy ktore mialem na kompie oczko
Odpowiedz

no wlasnie tak mi weszli kuzyni na komputer pewnie ja go zostawilem u rodzicow.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości