Liczba postów: 4,081
Liczba wątków: 31
Reputacja:
235
Świeczek zapachowych nie kupuję, ale czasami korzystam z kominka zapachowego. Można sobie mieszać olejki jakie się chce.
"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze;
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Mam i czasem coś odpalam ale bardziej skłonna jestem do olejków niż do świeczek.
Faktem jest, że jak za dużo czy za długo, to głowa mi od tego boli a więc diabli wiedzą
jak jest z ich szkodliwością.
Zwykłą świeczkę dobrze jest palić nawet cały czas, jeśli ktoś pali papierosy, bo wciąga
dym od fajek.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Jeśli delikatnie się ich stosuje to ok. Najgorzej że zabierają tlen. Mam kilka takich firm gdzie palą tego dużo i raz powiedziałem im że resztę towaru niech sobie zabiorą z samochodu bo ja nie mam czym u nich w pomieszczeniach oddychać. No ja rozumiem że aromaterapia przynosi korzyści ale sorry ja bez tlenu nie potrafię funkcjonować. Już myślałem że do firmy zadzwonią ale nie. Zabrali towar z samochodu i było ok. Sam korzystam z olejków. Mam buteleczkę w aucie z zapachem sosnowym i ok ale nie w takim stężeniu...
Liczba postów: 1,162
Liczba wątków: 6
Reputacja:
96
Lubię świeczki zapachowe i olejki ale wszystko z umiarem
Też dużo zależy od jakości a z tym różnie bywa.
miłości złotą nić snujesz, snujesz .......
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Zgadza się. Kupiłem kilka razy tańsze olejki bo cena dobra i wylądowały w koszu. Olejki zapachowe muszą być dobrej jakości. W pełni naturalne a nie jakieś zmieszane z wypełniaczem.
Liczba postów: 4,081
Liczba wątków: 31
Reputacja:
235
W aptekach powinny być lepsze. Niektóre można stosować do kąpieli, inhalacji czy masażu. Tylko trzeba sprawdzić ulotkę.
"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze;
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"