Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Japonia

Szukam informacji o Japonii i natykam się na różne rzeczy w tym dziwne.
W Japonii jest pełno automatów z różnymi rzeczami. Automaty są popularne bo nie ma tam wandalizmu więc mogą sobie stać. Są automaty z jedzeniem i piciem, ale również dziwne. Najdziwniejsze jakie widziałem w internecie to automat z samochodami ubawa
Ale mega dziwne są automaty z majtkami które ponoć tam są . Automaty z używanymi majtkami uczennic. Dla zboczonych japońców.
Jak tam będę to muszę zrobić zdjęcie jednego. 
[Obrazek: rzhefwh.jpg?w=584]
Odpowiedz

[Obrazek: automat02-347185-72e3001893ddb42.jpg]

Automat z samochodem, ale jak się dowiedziałem nie można w nim kupić samochodu. :smutek:
Odpowiedz

https://gadzetomania.pl/3460,25-najdziwn...dzenie,all

Tu cały artykuł.
Odpowiedz

Japończycy niektórzy to mają wyraźnie jakieś fiksacje seksualne.
Odpowiedz

Toć to od nich do nas przywożą przeróżne gadżety, które potem na bazarach sprzedają ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Na pewno coś sobie tam kupię. Jakąś pamiątkę. Może butelke Sake albo wachlarz. Muszę pomyślec.

Zawieść tam chce koleżance polską ceramikę, która jej się bardzo podoba. Z tego co mi mówła wynika, że także inne Japonki są fankami ceramiki z Polski.
Odpowiedz

Może dlatego, że oryginalna ceramika jest mocno zdobiona a oni lubią takie rzeczy. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja myślę jej kupić ceramike Polską tak z tych lepszych z Ćmielowa oraz przewodnik po Polsce.

https://merlin.pl/polska-kraj-na-skrzyzo...lsrc=aw.ds

Taki w tym stylu
Odpowiedz

A co to Ona nie może sobie przewodnika kupić? No i Ciebie w Polsce ma za realnego przewodnika. ubawa2

Co Ona w ogóle tam robiła, gdzie ją poznałeś? Zwiedzała? Czy może pracy szukała?

Te z Ćmielowa są dobre.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Na Malcie ją poznałem, oboje byliśmy na wakacjach.

Przewodnik po angielsku po Polsce na pewno latwo nie jest dostać. I taki lepszy ze zdjęciami ala album.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości