Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 3.42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Komputer się nie wyłącza

Bonaparte, też tak robiłem. Lista jest pusta.
Iza co jakiś czas używam CCleanera, robię defragnemtację, skanuję antywirusem. Jednak to nic nie daje.
Wydaje mi się, że trzeba będzie go potraktować brutalnie. Skołować jakiegoś windowsa i zrobić format.
Odpowiedz

Format uważam że też nic nie pomoże.
Jedyne wyjście ale oczywiście, to tylko moje zdanie, potrzebujesz dodatkowego dysku nośnego
i na niego, przerzucenie jak największej zawartości.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Hmm. Pomyślałem sobie, że jeżeli sformatuję twardy dysk, to pozbędę się wszystkich śmieci, które mi się nagromadziły, a które mp. ccleaner uważa za potrzebne. Znikną mi też pewnie wszelkie dziwne ustawienia w systemie. Wtedy postawię na nowo system, i powrzucam z powrotem tylko to co mi na prawdę potrzebne.
No ale najpierw spróbuję, tak jak piszesz przenieść maximum rzeczy na jakiś inny nośnik, tym bardziej, że nie bardzo mam czas na stawianie na nowo całego systemu.ubawa
Odpowiedz

Nie, nie, z góry Ci piszę, że takie formatowanie nic nie da, bo to już jest... jak by tu bardziej fachowo nazwać...
to jest jak "przegrzania" starego kompa i nic nie da się zrobić. Mój lapek też od tego kompletnie padł a więc radzę
działać jak najszybciej, bo jak już są problemy z wyłączeniem, to w końcu całkiem padnie i to tak, że nie da się
nijak uruchomić. Ja straciłam wszystkie dane w ten sposób.
Wpierw jeszcze, dla pewności, do serwisu nosiłam i powiedział facet, że już nic z niego, że nowy muszę kupić, bo
może by i naprawił ale w tym sensie, że i tak wszystko bym straciła a naprawa, wyniosłaby tyle, co nowy lapek
lub nawet więcej.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Wczoraj ściągnąłem sobie jakiś programik do czyszczenia rejestrów i przemieliłem przez niego swojego kompa.
Póki co już wczoraj i dzisiaj rano się wyłączył. Mam nadzieję, że będzie ok.
Dziwne, że ccleaner sobie z tym nie poradził.
Odpowiedz

To cieszę się wraz z Tobą, tylko aby Twoja radość, nie była za wczesna. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

No, odpukać w niemalowane.ubawa
Odpowiedz

W głowę, bo makijażu chyba nie masz :lol:

Hogan- Izabela