Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co Ci się ostatnio śniło ?

A no to dobrze, bo już myślałam, że stałam się Twoim koszmarem nocnym ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Przed chwilką obudziłem się z chwilowej drzemki. Śniła mi się tragicznie zmarła koleżanka, wraz ze swoim synem. Razem umarli tragicznie. We śnie byli jacyś obcy, wyżsi o głowę ode mnie i jakby obrażeni. Wiedziałem we śnie, że nie żyją.
Sen do mało przyjemnych się zaliczał. Nie ze względu na to że Oni zmarli, ale ich obcość i dystans pełen niechęci.
Nie pierwszy raz w życiu śnił mi się ktoś kto odszedł, ale ten sen był jakiś inny.
Odpowiedz

A w rzeczywistości oni żyją?
Jeśli tak, to oznacza, że długo pożyją i to dobry sen, mimo niemiłego odbioru. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(25-08-2017, 8:33 )hogan napisał(a):  A w rzeczywistości oni żyją?
Jeśli tak, to oznacza, że długo pożyją i to dobry sen, mimo niemiłego odbioru. ubawa

Nie, od chyba dziesięciu lat nie żyją.
Odpowiedz

Mnie sie dzisiaj koty śniły.Dwa biało-czarne i jeden rudy oraz duży pies-wilczur.
Odpowiedz

Krzysiu, no to zły sen :smutek:

Jimmy, Twój sen też nie jest dobry, bo oznacza zdradę, fałsz, obłudę ale co i komu, to niewiadomo.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Mnie  dzisiaj śniło się,że byłem jakby w kawiarni i piłem kawę.W pewnym momencie do kawiarni weszła piękna kobieta ,coś zamówiła i usiadła  przy stoliku stojącym obok mojego stolika.Pomyślałem,że podejdę i spróbuję  z nią zagadać. Podszedłem więc do niej i zapytałem "czy mogę  się przysiąść ". Odpowiedziała "Łysi nie mają u mnie czego szukać: I wyszła sadsmut3
Odpowiedz

Twój sen, wskazuje na Twoje obawy, że przez swoje problemy, brak Ci odwagi. Po prostu, śnią Ci się
rzeczy,z którymi się borykasz.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Eee po prostu nie podobam się kobietom i tyle sadsmut3
Odpowiedz

Śniło mi się siedem trąb powietrznych.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości