Ocena wątku:
  • 42 głosów - średnia: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co dziś przygotowujesz na obiad?

ja tam chlebem zagryzam jezyk

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

Nie jem w ogóle chleba  ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

ja mam dziś na obiad chleb z pomidorem

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

Może jutro coś ugotuję a dziś nadal nic. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja dzisiaj idę coś kupić do jadlodajni ale jeszcze nie wiem co

Odpowiedz

No i tak wyszło , że kupilam dewolaja z mloda zasmarzona kapusta i młodymi ziemniakami

Odpowiedz

Na pierwszy rzut, zaraz odgotuję kalafiora i zrobię w cieście, smażonego, bo kalafior za chwilę mi padnie.
Potem coś z mięsa wymyślę... może upiekę, to i na chleb i do obiadu będzie na jutro, no i gar jakiej
zupy muszę ugotować, bo moi goście lubią zupy... może jakie ciacho, karpatkę?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nie planuję obiadu ale jak zgłodnieję, to wyjmę zupę ogórkowa z zamrażarki gwizdze
Odpowiedz

Ale Ci dobrze i też tak bym chciała, bo nie dość, że masz gotowca, to jeszcze moją ulubioną zupę   wsydzamsie

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(29-06-2017, 12:23 )hogan napisał(a):  Ale Ci dobrze i też tak bym chciała, bo nie dość, że masz gotowca, to jeszcze moją ulubioną zupę   wsydzamsie

Udało mi się, bo syn w poprzedni  weekend po swoich pysznościach, nie miał już miejsca w żołądku - też bardzo lubię, jak wszystko, co kwaśne pieteczkka
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości