Ocena wątku:
  • 42 głosów - średnia: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co dziś przygotowujesz na obiad?

Ja jutro na obiad tylko ryż.

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

ja dzisiaj mam nóżkę z rosołu, marchewkę gotowaną i ziemniaki z koperkiem i masłem oczko

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

Na poniedziałek, ugotuję jakąś zupę ale jeszcze nie wiem jaką... chodzi mi po głowie, dobra grochówka, wojskowa.
Wojskowa jest najlepsza!  ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Zrobilem sobie makaron z sosem. Do tego pokroilem kiełbasę i wrzucilem do sosu. oczko
Odpowiedz

rosoł  :zdziwienieke:

Odpowiedz

Nie ma u mnie dziś zupy, tak jak planowałam ale od rana, wzięłam się za soczewiaki. Trochę schodzi na tym
czasu z przerwami, bo to soczewicę trzeba wymoczyć a to drożdże wyrosnąć, to ziemniaki ugotować i ostudzić
a potem ciasto wyrobić, czekać aż wszystko wyrośnie i uformować bułeczki a potem partiami piec... ja jestem
dopiero w fazie gotowania ziemniaków, bo tak jak wspomniałam, z przerwami to robię, bo w między czasie, muszę
i inne rzeczy porobić, choćby pranie, małe sprzątanie czy spacery z Heronem. Do nocy może zrobię  :lol:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja dzisiaj mialam po kawalku kazdej z duzych trzech pizz z pizzerii ubawa
Odpowiedz

Wnuczek zażyczył sobie makaron z serem i cynamonem potem nie chciał zjeść ale zjadł z truskawkami z jogurtem
ja zjadłam z serem :flex: 
jutro pierogi ruskie - obiecałam nie ma wyjścia

miłości złotą nić snujesz, snujesz .......
Odpowiedz

Wyjście zawsze jest drzwiami, tylko trzeba za sobą, jeszcze porządnie trzasnąć   :ubawa:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nic nie przygotowuje.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości