Ocena wątku:
  • 42 głosów - średnia: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co dziś przygotowujesz na obiad?

Dokładnie tak ubawa..tyle, że nie wiem jak się pisze..czy są dobre, zależy od gustu, te akurat co tu jedzą to ze szpinakiem..zjadliwe, ale nie najem się ubawa2

Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..

[Obrazek: 29upzx4.gif]
Odpowiedz

Martin, te ogromne zdjęcie usunęłam(proszę, sprawdzajcie wielkość w pikselach zanim wstawicie na forum), bo dosłownie rozwaliło Twój post. Wielkość nie może być większa niż 800x 800 pikseli.
Jest też z wczoraj informacja, że nie dajemy w poście więcej niż JEDNĄ fotografię czy cokolwiek innego. :buzki:

I dziękuję, teraz już wiem o co biega. :lol:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(30-08-2014, 14:40 )hogan napisał(a):  Martin, te ogromne zdjęcie usunęłam(proszę, sprawdzajcie wielkość w pikselach zanim wstawicie na forum), bo dosłownie rozwaliło Twój post. Wielkość nie może być większa niż 800x 800 pikseli.
Jest też z wczoraj informacja, że nie dajemy w poście więcej niż JEDNĄ fotografię czy cokolwiek innego. :buzki:

I dziękuję, teraz już wiem o co biega. :lol:

Hogan ,- OK dziękuje , sam się przeraziłem tym zdjęciem , będę pamiętał ze tylko jedne zdjęcie i z mniejsza ilością pikseli (?)

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Specjalnie dla Ciebie, zrobiłam temat o pikselach: http://kordialne.cba.pl/showthread.php?tid=540

buziak

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Dzisiaj w planach rybka. Mintaj. Niestety mrożony i do tego filety.
Ale lepsze to niż brak ryby.
Tylko zastanawiam się czy usmażyć w panierce czy w warzywach.   zhm  
Zobaczę czy mi się będzie chciało warzywa kroić w paseczki. I wybór będzie uzależniony od chęci.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Ja wolę w panierce albo w samej mące :radocha:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Dzisiaj spróbuje to ""spłodzić na obiad.
[Obrazek: 0.jpg]

Odpowiedz

To chyba są kotlety z gotowanych jajek, też czasem to robiłam ale ogólnie to już dawno temu ubawa2

Ps. Jest podpisane, dopiero zauważyłam. holeinwal

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Tak, kotlety jajowe , idę na wojnę z cholesterolem  w której i tak polegnę z powodu słabości do jedzenia nie zdrowego jedzenia.
:dashi: :dashi: :dashi:

Odpowiedz

Martin, jak o to chodzi to daj sobie spokój. Dziś wszystko szkodzi a jak wszystkiego będziesz jadł z umiarem, to nic Ci nie będzie hug

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości