Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 33 głosów - średnia: 2.45
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wakacje Bonapartego

To wiem, ale mimo wszystko szkoda, że coś istniało tysiące lat, a zawaliło się teraz oczko
Odpowiedz

Nie martw się o to!!! Teraz ruiny tych skał będą pełnić tą samą rolę (jak nie większą) co przed zawaleniem. Wiele osób przyleci zrobić sobie fotkę po zawaleniu się tej atrakcji turystycznej. To co pozostało jest nową atrakcją dla turystów i do tego z barwną historią...

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

No pewnie. Tam jest dużo tez zabytkow, z średniowiecza, ze starożytności, i wiecej rzeczy do ogladania. Tam tez kręcili Grę o Tron. I jest wioska Popeyea. oczko
Jedyna wada Malty to kamieniste plaże, jak w z Chorwacji.
Odpowiedz

[Obrazek: 5385980206_2793827ce9.jpg]

Popeye Village.
Na malcie kręcili film Popeye i zostało po nim miasteczko. Wygląda fajnie, będę mieszkał niedaleko więc sobie zobavczę.
A w filmie Popeye grał Robin Williams. Nigdy tego filmu nie widziałem.

Teraz sobie zarezerwowałem dwa noclegi, po jednej cześci wyspy spędze kilka dni i po drugiej kilka dni, myślę że to sensowne oczko
Odpowiedz

Odpowiedz

Fajna ta wioska i tego wyjazdu, wyjątkowo Ci zazdroszczę.   wsydzamsie 

Z tym podwójnym noclegiem, to bardzo dobry pomysł paaluh

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

To właśnie jest zaleta jeżdżenia samemu a nie z biurem podróży, że można sobie samemu wszystko zaplanować. oczko
Odpowiedz

http://maklowiczwpodrozy.tvp.pl/14449242...a-valletta
Odpowiedz

Boni Powodenia paaluh

No ipogłębiaj  miedzynarodową i międzypłciową przyjŽñ.
Ta druga jest bardzo interesujCa.
Mm nadzieje że opiszesz mam zwyczaje i urode tubylek.
Foty mile wdziane.
Odpowiedz

W koncu wkleje zdjęcia. 
Sporo ich narobiłem, na razie wkleje najciekawsze. 
Malta mi się podobała, po była ładna pogoda i jest tam sporo do zwiedzania, od cholery zamknów, sporo kościołów, znalazłem też coś ala Stonehenge tylko bardziej rozbudowane ubawa

[Obrazek: CVKohjN.jpg]To świątynia stara, ponoć jedna z najstarszych stojących na świecie. Fajnie to wygląda, a w muzeum można obejrzeć film 3D o tym w cenie biletu jezyk 

[Obrazek: HUVfFAq.jpg]

Ładny krajobraz na południu wyspy. Malta wygląda bardzo ładnie, nie ma ładnej roślinności (może w kwietniu byłoby więcej) ale te klify i nadmorskie skały robią wrażenie.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości