Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 22 głosów - średnia: 2.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Paznokcie- malowanie

Jak i czym, malujecie sobie paznokcie?
Oczywiście, pytanie tyczy się kobiet ale może są i mężczyźni co malują paznokcie. :zdziwienieke: 
Od bodajże gdzieś roku, zakupiłam sobie zestaw do robienia paznokci żelowych i jestem bardzo zadowolona.
Zawsze miałam dłuższe paznokcie ale stosowałam normalne lakiery, bez utwardzaczy, co w rezultacie, dawało
częste ich odnawianie. Za pomocą żelu i tipsów, takie paznokcie, utrzymają się nawet ze 3 miesiące, z dwoma
małymi poprawkami co miesiąc.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ja zrezygnowałem z malowania paznokci.
Ponieważ obgryzam a lakiery mogą być szkodliwe to powstrzymuje się.
Odpowiedz

Maluję tylko bezbarną odżywką. Od małego miałam awersję do długich paznokci i tak mi zostało.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Maluję od dawna - bo lubię
najbardziej lubię lakiery szybko schnące ubawa2

miłości złotą nić snujesz, snujesz .......
Odpowiedz

Zastanawiałam się, jakie to są lakiery hybrydowe i dziś w przesyłce, przyszły takie dwa, pomalowałam
ze trzy paznokcie na próbę i kolor rewelacja! Ale co z tego, jak one bez lampy nie zasychają?
A nie chciało mi się już lampy ustawiać.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(26-01-2017, 21:43 )hogan napisał(a):  Zastanawiałam się, jakie to są lakiery hybrydowe i dziś w przesyłce, przyszły takie dwa, pomalowałam
ze trzy paznokcie na próbę i kolor rewelacja! Ale co z tego, jak one bez lampy nie zasychają?
A nie chciało mi się już lampy ustawiać.

widziałam w necie jakie cuda z nimi dziewczyny tworzą
ale ja to tak tradycyjnie ubawa

Odpowiedz

Spodobał mi się zwłaszcza kolor błękitny z jakby granatową końcówką czy lekko fioletową.
Tak sobie myślałam, jakim cudem, lakier może sam w ten sposób pomalować paznokieć, że
cały będzie błękitny a tylko końcówka jak jest biała we francuskim stylu, tak tu granatowe.
Ale da się! Na początku cały paznokieć jest tego ciemnego koloru a jak chwilę odczekamy, to
zauważymy, że cała płytka pojaśnieje a tylko końcówka zostanie ciemna.

Zaraz poszukam tego co zamówiłam, to wkleję aby przybliżyć to o czym napisałam.

[Obrazek: product-5457.jpg]

Tak dzieje się pod wpływem temperatury, że jak jest cieplej, to kolor jaśnieje a gdy jest zimniej, to ciemnieje.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

superowy

Odpowiedz

Mam jeszcze inne zamówione, ciekawe jak się spiszą i nie wiem jaka jest moja lampa, muszę sprawdzić, bo wiem, że
lakiery hybrydowe, nie są do wszystkich lamp. Niektóre mają za słabą moc. Oby nie wyszło, że przez te lakiery, będę
musiała  inną lampę kupić. :zdziwienieke:

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości