Ocena wątku:
  • 18 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

e-papierosy

Byłąm i jestem, ogromną przeciwniczką e- papierosów ale musiałam spróbować, bo jak bym nie spróbowała, to
nie mogłabym wystawić opinii a teraz to co powyższe napisałam, wiem, że napisałam z czystym sumieniem.
Tak zawsze mam, że jak chodzi o leki czy inne produkty, to wpierw siebie kaleczę aby móc stwierdzić
czy coś jest dobre czy złe.
Mania zawodowa. :lol:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

ja jestem za, sam vapuję Foof'a od ponad roku i udało mi się konkretnie ograniczyć palenie, to dobra alternatywa
Odpowiedz

Jak Ci pomaga, to nie neguję ale jak myślisz, co zrobisz jak je całkiem wszystkie wycofają z produkcji?
Będziesz w stanie rzucić palenie czy wrócisz do tradycyjnych?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja znów dzięki tabaque rzuciłam analogi. Teraz wapuję tylko zerowe liquidy, wychodzi mi to taniej niż zwykłe fajki. Nie tęsknię nawet za nimi. Teraz zrobiłam porządny zapas na necie, potem będę kupowała na wysepkach. Jakoś będzie, nie ma się co załamywać ubawa
Odpowiedz

Witaj Enewen i życzę powodzenia i wytrwałości   [b] slecausuuski [/b]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(07-09-2016, 10:36 )hogan napisał(a):  Jak Ci pomaga, to nie neguję ale jak myślisz, co zrobisz jak je całkiem wszystkie wycofają z produkcji?
Będziesz w stanie rzucić palenie czy wrócisz do tradycyjnych?

Jak na razie zakazali jedynie sprzedaży w internecie a liquidy Foof'a mogę normalnie kupić w sklepie, do analogów na pewno nie wrócę, normalne papierosy mi teraz śmierdzą
Odpowiedz

Jednorazowych już i w sklepach nie dostaniesz, chyba że jakiś sklep ma ze starych zapasów  ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

odświeżam wątek!

ja obecnie uzywam Eiffel esige z górą cubis. pamiętam, że kiedyś miałam olejki o mocy 12 mg nikotyny, gteraz używam 6 lub 3 oczko

ponadto zavczełam je sama robić, bo wszytko wycofują ze sklepów, przez te ustawy ;(
znaczy no nie wszytko ale bardzo to jest teraz ograniczone

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

A w jaki sposób robisz sama?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

w sklepach dotępne są bazy, bez smakowe. na bazie glikolu i gliceryny. doładny skład napisze jak znajdę opakowanie oczko
Są też aromaty, które miesza się z tą bazą i po leżakowaniu ok. tygodnia są gotowe takie liqidy oczko

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości