05-07-2016, 0:20
Co Ci się ostatnio śniło ?
05-07-2016, 0:25
A Tobie co, ślepota na oczy padła? Zawsze możesz sprawdzić kto jest czy kto odwiedza forum, masz jak byk podane
na dole strony.
na dole strony.
05-07-2016, 0:25
Śniłam, że najadłam się potraw za mega ilością czosnku. W tramwaju ludzi zgrupowali się z daleka ode mnie, jakbym była trędowata.
Paskudnie się czułam a po obudzeniu pognałam przed siusiu szorować zęby :ubawa:
Paskudnie się czułam a po obudzeniu pognałam przed siusiu szorować zęby :ubawa:
05-07-2016, 0:33
W tym śnie, widzę Twój prywatny problem. Z jakiegoś powodu, ludzie od Ciebie się odsuwają albo
nie odsuwają się lecz Ty masz takie wrażenie.
nie odsuwają się lecz Ty masz takie wrażenie.
05-07-2016, 0:39
05-07-2016, 0:42
Już jak dwie osoby myślą tak samo, to warto jest się nad tym zastanowić
05-07-2016, 0:53
06-09-2016, 17:41
Śniło mi się że Artur Barciś trafił do więzienia.
Miałem też taki sen, że byłem na jakiejś budowie i tam w budce mieszkał mój kolega ze swoją córką. Gadałem z nim sobie, a potem gdzieś poszedłem, wróciłem i tej budki nie było. Jakaś dziewczyna mi powiedziała, że ją budowlańcy zniszczyli i ich zabili. Poszedłem zadzwonić na policję, jakiś adwokat tych budowlańców mnie zaczepił i powiedział żebym nie dzwonił, bo źle się to dla mnie skończy. Był taki skurczysyn, typ jakiego nie lubię człowieka. No a ja mu pokazałem dwa palce fakju i zadzwoniłem na policję, ale nie przyjeżdżali długo i się obudziłem.
Miałem też taki sen, że byłem na jakiejś budowie i tam w budce mieszkał mój kolega ze swoją córką. Gadałem z nim sobie, a potem gdzieś poszedłem, wróciłem i tej budki nie było. Jakaś dziewczyna mi powiedziała, że ją budowlańcy zniszczyli i ich zabili. Poszedłem zadzwonić na policję, jakiś adwokat tych budowlańców mnie zaczepił i powiedział żebym nie dzwonił, bo źle się to dla mnie skończy. Był taki skurczysyn, typ jakiego nie lubię człowieka. No a ja mu pokazałem dwa palce fakju i zadzwoniłem na policję, ale nie przyjeżdżali długo i się obudziłem.
06-09-2016, 18:38
W tym śnie(pomijając A. Barcisia), widzę Twój niepokój o kimś bliskim czy znajomym, który ma problemy... być
może mieszkaniowe. A być może, tylko z kimś o tym rozmawiałeś i wcale się nie martwisz.
może mieszkaniowe. A być może, tylko z kimś o tym rozmawiałeś i wcale się nie martwisz.
15-09-2016, 21:51
Śniło mi się, że odprowadzałem na dworzec znanego piłkarza o nazwisku Dogba, ale w tym śnie wyglądał na jakiegoś argentyńczyka, albo hiszpana, a Dogba w rzeczywistości jest murzynem. Na tym dworcu piliśmy piwo, on wpierw podpisał koszulkę i powiedział, żeby dał komuś, no to ja dałem ją jakiejś marce z dzieckiem to się ucieszyła. Na dworcu był także Ronaldo i mi powiedział, żebym zapytał Dogbe o jakiś spisek FIFA, ja mu na to że nie znam angielskiegona tyle, by z nim o tym rozmawiać, i Ronaldo był niezadowolony.
Potem rozmawiałem z tym Dogbą o mojej pracy i wakacjach, na koniec zrobiliśmy sobię zdjęcie i w tym śnie się cieszyłem, że pochwalę się tym zdjęciem w pracy
Potem rozmawiałem z tym Dogbą o mojej pracy i wakacjach, na koniec zrobiliśmy sobię zdjęcie i w tym śnie się cieszyłem, że pochwalę się tym zdjęciem w pracy
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości