Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

No i po Hiszpanii.Przegrali Hiszpanie z Włochami 2:0 Za chwilke Anglia gra z Islandią.
Odpowiedz

Tak, ja też czekam na trzydziestego a będzie się działo, oj będzie, czarownica wam to pisze ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ale błysk! 5 min. i dwa gole! fizja9

Niemożliwe 2:1 Islandia! Brawo! fizja9
Odpowiedz

Ja natomiast, nie mam żadnego błysku co do tego meczu, jakaś ciemność mnie ogarnęła  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(27-06-2016, 21:10 )hogan napisał(a):  Ja natomiast, nie mam żadnego błysku co do tego meczu, jakaś ciemność mnie ogarnęła  ubawa2

Wszystkiego nie możesz wiedzieć hug
Amadeo pierwsi strzelili gola Anglicy ( z karnego) a minute później strzeliła Islandia
Odpowiedz

Jakbym się wysiliła, to bym wiedziała ale wolę tę siłę, zostawić dla Polaków  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(27-06-2016, 21:43 )Jimmy napisał(a):  
(27-06-2016, 21:10 )hogan napisał(a):  Ja natomiast, nie mam żadnego błysku co do tego meczu, jakaś ciemność mnie ogarnęła  ubawa2

Wszystkiego nie możesz wiedzieć hug
Amadeo pierwsi strzelili gola Anglicy ( z karnego) a minute później strzeliła Islandia

Wiem, że pierwszy był karny - zresztą Rooney jest najlepszym z Anglików. Mówiłam, że po 5 min. 2 gole, potem następny.
Islandia, jak mówią, jest jednym z wielu zaskoczeń na Euro - ciekawe, czy zagrają z Francją?
Odpowiedz

Najpierw muszą jeszcze z Anglią.A co do Francji to chciałbym,żeby Polacy z nimi zagrali np.w finale ME ubawa2
Odpowiedz

Bez różnicy, na tych Euro i tak Polska rządzi ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(27-06-2016, 22:39 )hogan napisał(a):  Bez różnicy, na tych Euro i tak Polska rządzi ubawa2

No i grają z Francuzami - a jednak sensacja! Polska i Islandia absolutną sensacją tego Euro paaluh

Hogan, Polska stała sie sensacją, jak po raz pierwszy wyszła z grupy :wink:
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości