Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

Tak odebrałam, że to do mnie(tzn. nie miałam pewności do kogo i wolałam zapytać), bo pisałaś, że hogan coś tam i potem napisałaś krytykę na temat wypowiedzi o Niemcach. ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

hoganTak odebrałam, że to do mnie(tzn. nie miałam pewności do kogo i wolałam zapytać), bo pisałaś, że hogan coś tam i potem napisałaś krytykę na temat wypowiedzi o Niemcach. ubawa

Napisałam, że miałas rację kilka dni temu mówiąc, że Portugalia to cieniasy - myślałam jednak, że stać ich będzie na wiecej. O to mi chodziło, kiedy napisałam - Hogan ubawa2

No, to sie dzieje! Faworyzowani Francuzi przegrywają z Irlandią do przerwy 0:1, już chyba w 3 min. - podyktowany rzut karny dla Irlandii. Bardzo brzydko grają, brutalnie, jest wiele fauli, jeden z Francuzów dostał już 2 żółte kartki, więc nie będzie dalej grał, jak Francja przejdzie. Mam nadzieję, ze sobie poradzą.

Super! Jest 2:0 dla Francji i Irlandia gra w 10 - czerwona kartka! Francuzi wciąż atakują!

Prima, zawrotne tempo w drugiej połowie i wygrana Francji fizja
Niewiele było akcji, które mogły zagrozić Francuzom
Mój jeden faworyt gra w ćwierćfinałach paaluh po meczu z Niemcami zobaczę ale jestem pewna, ze i drugi mój faworyt wygra pieteczkka
Odpowiedz

Piękny gol dla Niemców!

Na razie tak, jak przewidywałam - Niemcy prawie cały czas w ataku i już 2:0, chociaż nie wykorzystali karnego.
Z pewnością będą następną drużyną w ćwierćfinale.
A mecz prowadzą polscy sędziowie ubawa
Odpowiedz

No i jeszcze jeden 3:0

Następny ćwierćfinalista. Zobaczymy, jak wieczorem - Belgia była uznawana za takiego jednego z "czarnych koni", zobaczymy, jak zagrają z Węgrami
Odpowiedz

Oby tylko w finale Polacy z Niemcami nie musieli sie męczyć. :lol:
Odpowiedz

Już 1:0 dla Belgii
Odpowiedz

Ćwierćfinał

Polska - Portugalia

30 czerwca o 21:00.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz