Ocena wątku:
  • 18 głosów - średnia: 3.44
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

iphone 6 czy samsung s6 edge?

[Obrazek: 90af73f8aeeb953bc8552ee7e9a12931ef657685l.jpg][Obrazek: 07b4d23c06f2eb2599203752df36ce883dc7a597l.jpg]

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

No fajny.
Ja mam smartfona dla ubogich htc już kolejną generację(drugi) i jestem zadowolony. Jak na moje potrzeby to ...hoho..że tak się wymownie wyrażę.
Odpowiedz

Jestem szczęśliwą posiadaczką tego pierwszego i z tego powodu, także jestem szczęśliwa :ubawa:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

W moim otoczeniu wiele osób ma "ajfona" i pieją z tej okazji peany. Ja mam jakiegoś tam "androida" i też jestem zadowolona.
Ale podobno osoby z ajfonem nie potrzebują dodatkowej karty pamięci, bo np. moja kumpela na ajfonie ma wewnętrznej pamięci 36 GB.
Blondynka jest, ona też, więc na słowo jej nie wierzę. Czy te telefony mają taką dużą pojemność pamięci wewnętrznej?
Odpowiedz

Mój ma chyba 8 jak się nie mylę ale przeważnie przeciętne lapki mają 4. ubawa2
Także więc, jakby nie było, pojemność mają bardzo dużą ale te 36 to chyba przesada... no przynajmniej
ja nic o tym nie wiem.

Osobiście, od lat jestem przyzwyczajona do tego telefonu ale przed tym ostatnim, na złość samej sobie, kupiłam
Nokię, która została skradziona podczas włamania i wtedy znów kupiłam sobie mój ulubiony.
Podoba mi się w nim to, że jest leciutki jak piórko, bo tamten Nokia Lumia 360 był jak kłoda. Ciężki i nieporęczny.
Może to kwestia przyzwyczajenia, nie wiem ale jak ktoś dzwonił i odbierałam tę Nokię, to nie umiałam jej dobrze
w dłoni trzymać a ten obecny to dosłownie trzymam w dwóch placach. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

nie przepadam ani za szajsungami ani srajfonami ;p jak nie szkoda ci kasy to kupuj, pewnie oba dobre, ja mam Hammera Axe LTE i jestem bardzo zadowolony, w końcu telefon, którym możesz rzucić o ścianę i nic mu się nie stanie, jak kiedyś nokia 3310
Odpowiedz

Witaj Włodku slecausuuski 

I tu Cię zaskoczę, nowymi telefonami iPhone, możesz rzucać o ścianę i do wody. ubawa2
Ale prawdą jest, że stare nokie były nie do pokonania.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości