Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

Też nie oglądałam tego meczu ale Rosjanie ogólnie są dobrzy lecz są inni, jeszcze lepsi od nich ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Jezeli Polska wygra grupę, to może spotkać się ze Słowacją. ubawa Jeżeli bedzie druga, to ze Szwajcarią. Trzeciego miejsca nie dopuszczam nawet do mysli, bo wtedy z Francją. :smutek:

A tymczasem Krychowiak przechodzi do PSG. No cóz kaska w zyciu tez jest wazna. ubawa

Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Odpowiedz

Przez Anglików dzisiejszy mecz się zrobił dla nas meczem o wszystko zamiast o pierwsze miejsce. Przy dobrym pechu i złej grze możemy jeszcze zajać trzecie miejsce, a wtedy Słowacja nas wyprzedzi i to może znaczyc odpadnięcie z turnieju.
Odpowiedz

(21-06-2016, 9:14 )przelotnyptak napisał(a):  Przez Anglików dzisiejszy mecz się zrobił dla nas meczem o wszystko zamiast o pierwsze miejsce. Przy dobrym pechu i złej grze możemy jeszcze zajać trzecie miejsce, a wtedy Słowacja nas wyprzedzi i to może znaczyc odpadnięcie z turnieju.

Miejmy nadzieję - podobno pomaga, że jednak wejdziemy - ze Szwajcarią byłoby trudno, ze Słowacją może lżej, a z Francją.... raczej w marzeniach... Cóż, zobaczymy...
Odpowiedz

E tam gadacie, Francuzi to cieniasy bo wcinają tylko makarony i ślimaki, my pół prosiaka wszamamy to wygramy!  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(21-06-2016, 9:58 )hogan napisał(a):  E tam gadacie, Francuzi to cieniasy bo wcinają tylko makarony i ślimaki, my pół prosiaka wszamamy to wygramy!  ubawa2

Droga Hogan, widzę po Twoich wpisach, że wszyscy to cieniasy, tylko Polska jest tak wspaniała, iż absolutnie należy im się tytuł. Taka wiara może i pomaga (kibicowi) ale przyćmiewa realistyczny obraz ubawa2
Odpowiedz

Droga Amadeo, realistyczny obraz przyćmiewa tylko tym, co wszystkie mecze oglądają, ja oglądam tylko z Polską  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(21-06-2016, 14:14 )hogan napisał(a):  Droga Amadeo, realistyczny obraz przyćmiewa tylko tym, co wszystkie mecze oglądają, ja oglądam tylko z Polską  ubawa2

Dlaczego realia, czy choćby rozważanie pewnych aspektów mają cokolwiek przyćmiewać...?
A ja faktycznie oglądam sporo meczów ale trudno by mi było sobie wyobrazić Hiszpanię przegrywającą np. z Rumunią ubawa2
Odpowiedz

Czekam na gola od naszych dla Ukraińców, już niedługo będzie :radocha:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(21-06-2016, 18:40 )hogan napisał(a):  Czekam na gola od naszych dla Ukraińców, już niedługo będzie :radocha:

Nasi mieli sporo okazji, żeby strzelić ale Ukraińcy też potrafią sie przebić przez naszą obronę. Stworzyli też zagrożenia i mogli strzelić...
Zobaczymy, bo na razie to sytuacji podbramkowych mieli raczej tyle samo.
Niemcy strzelili Irlandii.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości