Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

O nas zadecyduje jutrzejszy mecz, nieważne kto przejdzie a kto nie, bo jak jutro wygramy, to już będziemy
zwycięzcami. :radocha: 

Ale to będzie bardzo trudny mecz

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(20-06-2016, 20:18 )hogan napisał(a):  O nas zadecyduje jutrzejszy mecz, nieważne kto przejdzie a kto nie, bo jak jutro wygramy, to już będziemy
zwycięzcami. :radocha: 

Ale to będzie bardzo trudny mecz

Gdzie zwycięzcami? W grupie?
Odpowiedz

To będzie nasz trzeci wygrany mecz a więc nic nie będzie zagrażało, nawet jak następne przegramy. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(20-06-2016, 20:30 )hogan napisał(a):  To będzie nasz trzeci wygrany mecz a więc nic nie będzie zagrażało, nawet jak następne przegramy. ubawa2

A z kim jeszcze będziemy grać bezradny
Odpowiedz

Hogan jaki trzeci wygrany mecz.Przeciez z Niemcami był remis.Wygraliśmy tylko z Irlandia PŁn.
Odpowiedz

Zmykam na mecz Anglia - Słowacja, no i kibicuję Anglii paaluh
Odpowiedz

(20-06-2016, 20:46 )Jimmy napisał(a):  Hogan jaki trzeci wygrany mecz.Przeciez z Niemcami był remis.Wygraliśmy tylko z Irlandia PŁn.

Nasz remis to też wygrana Jimmy. ubawa2

(20-06-2016, 20:42 )Amadea napisał(a):  A z kim jeszcze będziemy grać bezradny

Z tymi co zostaną a kto zostanie jeszcze nie wiemy ubawa2

A jutro przecież najważniejszy mecz z Ukrainą.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(20-06-2016, 21:53 )Amadea napisał(a):  
(20-06-2016, 21:51 )Amadea napisał(a):  Hogan, z tymi, co zostaną tzn - wyjdą z grup będziemy grac w 1/8, a nie teraz, jak piszesz ubawa2

Widzę, że o remisie z Niemcami mówisz tak, jak mówiło sie z ironią przez wiele lat, kiedy z nimi nie wygraliśmy tzn "wygraliśmy z Niemcami, a jaki wynik - remis".

Cały czas Anglicy w natarciu, piękne tempo, mieli chyba 4 super okazje do strzelenia gola ale niestety..., Słowacy nie maja tam nic do powiedzenia. Akcja rozgrywa sie praktycznie pod ich bramką. mam nadzieję, że w drugiej połowie Anglicy strzelą ubawa2
Zobaczyłam, że Walia z Rosją 2:0
Odpowiedz

(20-06-2016, 20:42 )Amadea napisał(a):  
(20-06-2016, 20:30 )hogan napisał(a):  To będzie nasz trzeci wygrany mecz a więc nic nie będzie zagrażało, nawet jak następne przegramy. ubawa2

A z kim jeszcze będziemy grać bezradny

Z Paragwajem, to będzie czwarty wygrany mecz
Wróżbita Maciej w smsie mi to napisał .
Odpowiedz

(20-06-2016, 21:57 )Amadea napisał(a):  
(20-06-2016, 21:53 )Amadea napisał(a):  
(20-06-2016, 21:51 )Amadea napisał(a):  Hogan, z tymi, co zostaną tzn - wyjdą z grup będziemy grac w 1/8, a nie teraz, jak piszesz ubawa2

Widzę, że o remisie z Niemcami mówisz tak, jak mówiło sie z ironią przez wiele lat, kiedy z nimi nie wygraliśmy tzn "wygraliśmy z Niemcami, a jaki wynik - remis".

Cały czas Anglicy w natarciu, piękne tempo, mieli chyba 4 super okazje do strzelenia gola ale niestety..., Słowacy nie maja tam nic do powiedzenia. Akcja rozgrywa sie praktycznie pod ich bramką. mam nadzieję, że w drugiej połowie Anglicy strzelą ubawa2
Zobaczyłam, że Walia z Rosją 2:0
Fajne  że Ruskie manto dostają.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości