Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 16 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Przeklęte lalki-prawda,czy nie ?

Od dawna interesuję sie zjawiskami paranormalnymi zwłaszcza tymi z pogranicza horroru.Dzisiaj wstawiam dwa filmiki.Nie wierze w takie historie.Uważam,że to "bajeczka dla grzecznych dzieci" A Wy ? Co o tym myślicie.
Takie filmiki dobrze jest obejrzeć przed snem. ubawa 

Odpowiedz

I kolejna przeklęta lalka.Ty razem chłopczyk ubawa2 
[video=youtube]/www.youtube.com/watch?v=pCuK6s4oxL0[/video]
Odpowiedz

Ludzie lubią się bać wiedzac,że nic im nie grozi.
To tęskny atawizm z czasów,kiedy coś takiego dawało zastrzyk adrenaliny niezbędny do przetrwania.
Stąd też popularność podobnych filmów i horrorów.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Nie oglądam horrorów, nie cierpię tego typu filmików.
W codziennym dniu jest zbyt wiele rzeczy i sytuacji podnoszących adrenalinę, czy budzących autentyczny, a nie wyimaginowany strach, żeby ekscytować się "czymś takim". Szczerze mówiąc, trudno mi to nazwać, określić - horror...?
Odpowiedz

A pomyślcie co może sie stać jak przez przypadek jakieś dziecko to obejrzy np.przed snem.
Odpowiedz

Dziecko obejrzy przed snem? To co za rodziców ma te dziecko? To dopiero horror.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(18-06-2016, 20:45 )Jimmy napisał(a):  A pomyślcie co może sie stać jak przez przypadek jakieś dziecko to obejrzy np.przed snem.

To zamiast bajki, czy kołysanki teraz pokazuje sie dziecku takie "atrakcje"?!
Co znaczy - przypadek?
Odpowiedz

Nic takiemu dziecku nie będzie.Najwyżej trochę się zestresuje-dobry podkład pod przyszłe życie.
Tak jak basnie Andersena(Opowiadanie o matce,Krzesiwo,Towarzysz podróży).
Po ich przeczytaniu za bardzomłodu jakoś żyję-jeszcze ubawa

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Nic się nie stanie? I jak możesz baśnie porównywać do horrorów? ubawa

Ja jak obejrzałam raz i to nie cały horror(bo rodzice przysnęli) w jeszcze biało- czarnych barwach w młodym wieku, to do dziś
go pamiętam ale nigdy nie udało mi się ustalić, co to był za horror ale był jak dla mnie, straszny boisie

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Może Hogan ten sam horror oglądaliśmy?Był tam wilkołak,mumia,wampir i taki jeszcze jeden miśko do monstrum Frankensteina podobny.
Jednak najbardziej utkwił mi w pamięci teatr tv Kamila w którym Trojanowska perfekcyjnie (jak na tamte osiemdziesiąte lata)wcieliła się w rolę wampirzycy.Po nocach mi się śniło,tak wiec warto zwracać uwage na to serwuje się bardzo młodym widzom.

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości