Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

Ale sensacja - Irlandia pokonała Ukrainę 2:0!
Oj, dzieje się ubawa2 

Ja jeszcze miejsca nie zajęłam ale piwko się chłodzi, jeszcze dwa telefony i zasiadam przed tv. Wydaje mi się, że jest jakby coraz bardziej cicho za oknem - chyba coraz mniej samochodów jeździ. Pewnie ci, co mogą już czekaja w domach na mecz ubawa2 

No Polacy - do boju! ubauba8
Odpowiedz

To była wspaniała pierwsza połowa bez gola dla żadnej z drużyn!

Teraz niech Low szykuje się do gryzienia trawy. <gxvk9>sd1

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Wiedziałam, że Niemcy nie wygrają, remis 0:0 to dla nas Polaków, świetny wynik, pokazujący, że
jesteśmy tak samo dobrzy jak Mistrzowie. :radocha:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(16-06-2016, 22:53 )hogan napisał(a):  Wiedziałam, że Niemcy nie wygrają, remis 0:0 to dla nas Polaków, świetny wynik, pokazujący, że

Ja przyjmowałam taką możliwość i nie byłam na 100% pewna, że nasi wygrają ale bardzo dobrze, że jest remis.
Odpowiedz

Superr paaluh
Przeszli moje oczekiwania :ubauba:
Odpowiedz

Teraz liczę że Irlandia rozwali Niemcy w następnym meczu. ubawa
Ważne żeby Niemcy odpadli.
Odpowiedz

(16-06-2016, 23:08 )bonaparte napisał(a):  Teraz liczę że Irlandia rozwali Niemcy w następnym meczu. ubawa

Się chyba rozmarzyłeś  :wink:
Ale nie rozpłakał bym się, gdyby to się stało ubawa2
Odpowiedz

(16-06-2016, 23:08 )bonaparte napisał(a):  Teraz liczę że Irlandia rozwali Niemcy w następnym meczu. ubawa

Odpaść to chyba nie odpadną, a teraz ważne, żebyśmy wygrali z Ukrainą. Nie jestem pewna ale jak Niemcy przegrają z Irlandią, to nam wystarczy chyba remis z Ukrainą. Myślę, że wejdą i Polacy i Niemcy - mogę sie oczywiście mylić, było tu już parę niespodzianek ubawa2
Odpowiedz

(16-06-2016, 22:58 )Amadea napisał(a):  
(16-06-2016, 22:53 )hogan napisał(a):  Wiedziałam, że Niemcy nie wygrają, remis 0:0 to dla nas Polaków, świetny wynik, pokazujący, że

Ja przyjmowałam taką możliwość i nie byłam na 100% pewna, że nasi wygrają ale bardzo dobrze, że jest remis.

Moja opcja była taka, że Polska wygra albo przynajmniej pokaże o wiele więcej niż przez ostatnie lata i tak się stało.
Zakładałam też remis i tak się stało ubawa2

Z Ukrainą będzie ciężko ale trzymam nadal kciuki za Naszych paaluh

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Obstawiałem remis ale nie 0:0 a 1:1. Trochę się pomyliłem.
Odnośnie finałów nadal obstawiam że pierwsze miejsce będzie dla Niemców, drugie dla Francji a trzecie dla drużyny "niespodzianki". Dla tej której większość się nie spodziewa. Na tym etapie tego nie wiem. Może Chorwacja?

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości