Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

Dawno, dawno temu...., zaczęłam interesować sie piłką, jak pierwszy raz wyszłam za mąż - to jeszcze trochę wiem i pamiętam  ubawa2

Masz rację Bonaparte - Islandia była mocna, ale mówię - Portugalia nie jest słaba i nie można jej lekceważyć.

Kiedy przeczytałam, że nie żyje jeden z pobitych przez Rosjan Anglików, to życzyłam im, żeby przegrali ze Słowacją 5:0. Było już 2:0 ale niestety jednego Rosjanie strzelili..., szkoda zlososo
Odpowiedz

(15-06-2016, 16:36 )bonaparte napisał(a):  Islandia za mocna.

Otóż to, Islandia dla Portugalii jest za mocna, czyli Portugalia dla Islandii za słaba paaluh

Kiedyś było odwrotnie.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Jutro mecz Polska-Niemcy.Może byc remis sadsmut3
Odpowiedz

(15-06-2016, 20:19 )Jimmy napisał(a):  Jutro mecz Polska-Niemcy.Może byc remis sadsmut3

Myślę, że większość kibiców stawia jednak na wygraną Polski mes2 czytałam jednak wypowiedź Lubańskiego, że bardzo dobrzy są nasi z trenerem Nawałką ale on stawia na remis bezradny
Odpowiedz

(15-06-2016, 20:42 )Amadea napisał(a):  
(15-06-2016, 20:19 )Jimmy napisał(a):  Jutro mecz Polska-Niemcy.Może byc remis sadsmut3

Myślę, że większość kibiców stawia jednak na wygraną Polski mes2 czytałam jednak wypowiedź Lubańskiego, że bardzo dobrzy są nasi z trenerem Nawałką ale on stawia na remis bezradny

Ja stawiam na zwycięstwo i to wyraźne naszej dzielnej reprezentacji.
Jakieś 2...do..1 go dla Polski oczywiście. fizja
Odpowiedz

Stawiam na wygraną jedną bramką więcej dla Polski   fizja chyba taki wynik, jak Ty, bo nie sądzę, żeby padło więcej goli.
Na razie połowa meczu Francji i Albania miała już 2 sytuacje do strzelenia. Francuzi atakują ale bez gola
Odpowiedz

Albania mnie zaskakuje w tych mistrzostwach.Jeszcze niedawno byli on "chłopcem do bicia",a teraz -proszę bardzo,światowy potentat piłki nożnej z nimi się męczy ubawa
Odpowiedz

Ufff... jaka ulga, powiało optymizmem ubawa2

Ja stawiam, że wygramy. Nie wiem ile do ilu ale że wygramy, ewentualnie może być remis ale powiedzmy, że
70% stawiam na mecz wygrany a 30 na remis. :zpuchar:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Przyznam, że pomimo tego, iż momentami Albania stwarzała groźne sytuacje, to moim zdaniem niefachowca, jednak Francja była lepsza, było więcej akcji pod bramka przeciwnika. Cały czas brakowało im ciupinki szczęścia. Wreszcie w ostatniej minucie normalnego czasu strzelili, a potem w ostatnich sekundach doliczonego. Super, bo kibicowałam Francji! maja pewny awans do 1/8 rozgrywek  fizja
Sporo meczów, gdzie gol pada w ostatnich minutach
Odpowiedz

Mam rozumieć, że Francja wygrała?  ubawa2
Oni też czasem są nieprzewidywalni.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości