Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

(14-06-2016, 21:04 )Siwy napisał(a):  
(14-06-2016, 20:53 )Amadea napisał(a):  Zmykam zaraz obejrzeć mecz Portugalia - Islandia, ciekawa jestem, co pokaże gwiazdor Ronaldo :lol:

Ciekawe, nie wiedziałem że Ronaldo gra w reprezentacji Islandii.
Taki francuskie nazwisko raczej. zhm

Islandii? Reprezentuje Portugalię ubawa
Odpowiedz

Milego oglądania Amadeo ubawa2
Odpowiedz

(14-06-2016, 12:50 )Amadea napisał(a):  Znowu nie będę z Tobą dyskutowała, czy jest to zdrowe, czy w czymś przeszkadza, czy szkodzi.

Kochanieńka ale nie mogę w tym przyznać Ci racji bo nie ma dobrego sceptycyzmu.
To o czym napisałaś, czyli o wygranej z punktu sceptycyzmu, to nie jest sceptycyzm, tylko może być rozczarowanie lub zaskoczenie
czyli nieufność albo zwątpienie. hug

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(14-06-2016, 21:49 )Amadea napisał(a):  
(14-06-2016, 21:04 )Siwy napisał(a):  
(14-06-2016, 20:53 )Amadea napisał(a):  Zmykam zaraz obejrzeć mecz Portugalia - Islandia, ciekawa jestem, co pokaże gwiazdor Ronaldo :lol:

Ciekawe, nie wiedziałem że Ronaldo gra w reprezentacji Islandii.
Taki francuskie nazwisko raczej. zhm

Islandii? Reprezentuje Portugalię ubawa

A... no popatrz, a sądziłem że Islandię alealeniewei

[Obrazek: 10.gif]
Odpowiedz

Ależ numer, tego się nie spodziewałam! Myślałam, że Portugalia wygra różnicą dwóch bramek! No, no...., niespodzianka...

Hogan, muszę powiedzieć, że po Twoich wypowiedziach na temat sceptycyzmu, jego złego oddziaływania na człowieka i otoczenie, problemów z tym związanych, będę musiała postawić Cię przed moimi wcześniejszymi i obecnymi psychologami :wink:
Odpowiedz

(14-06-2016, 22:53 )Amadea napisał(a):  Ależ numer, tego się nie spodziewałam! Myślałam, że Portugalia wygra różnicą dwóch bramek! No, no...., niespodzianka...

Islandia jest jedną z lepszych drużyn obecnie, kto obserwował ich w eleminacjach to wie to. oczko
Odpowiedz

(14-06-2016, 22:53 )Amadea napisał(a):  (...) przed moimi wcześniejszymi i obecnymi psychologami :wink:

Chętnie im wyjaśnię na czym polega różnica   buziak   ale Ty może jednak zmień psychologów, bo po Twoim wpisie
 stwierdzam, że nieźle Ci w głowie namącili zhm

Portugalia kilka lat temu jeszcze dobrze grała, teraz to już... cieniasy...

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Hogan - ostatnie zdanie na temat mnie i sceptycyzmu. Nikogo nie mam zamiaru zmieniać, moi lekarze i terapeuci to kompetentni ludzie, dzięki ich radom mogę żyć bez obciążeń psychicznych, a także pomagać innym. Nikt nie namącił mi w głowie, będę nadal trzymać się swoich zasad slecausuuski Tyle w temacie - nie jest to wątek filozoficzno - psychologiczny, więc najlepiej, jak wrócimy do głównego tematu zeg33 

Bonaparte, nie widziałam, jak grała Islandia w meczach kwalifikacyjnych, byłam tylko zdziwiona, że ich grupy wypadła Holandia. Kwalifikacji nie oglądałam dokładnie.

Hogan, Portugalia jest nadal dobrym zespołem i nie można ich lekceważyć.
Odpowiedz

Jak głębiej byś się zastanowiła i powiązała kilka faktów z leczenia oraz z życia, to może dostrzegłabyś to, co ja widzę.
Ale nieważne, to Twoje życie, ja mogłam Ci pomóc ale jak odrzucasz, to Twój wybór i nie mam o to do Ciebie żalu pociesz 

Portugalia już nie jest dobrym zespołem. Kiedyś nie było żadnego meczu aby nie strzelili przynajmniej
z jednego gola. Może kiedyś nie śledziłaś tak piłki nożnej i nie masz pełnego porównania z obecnymi
piłkarzami... ja śledzę od małego dzieciaka, bo mnie tatko w to wciągnął. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Snilo mi się że Polska przegala z Niemcami. Ale moje sny sie nie sprawdzaja inaczej uprawialbym milosc z Kinga i Agatą Mlynarska juz dawno, dlatego Polska wygra.
To nie Portugalia byla slaba tylko Islandia za mocna.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości