Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

W szkole zawsze na bramce stałem jak na W-F graliśmy w piłkę.Ciekawe czy jutro będzie jakis mecz w Polsacie ? zhm
Odpowiedz

Jak masz satelite to sporo meczy jest na niemieckich kanałach np 2DF, czy na takim drugim.
Odpowiedz

(13-06-2016, 21:15 )bonaparte napisał(a):  Jak masz satelite to sporo meczy jest na niemieckich kanałach np 2DF, czy na takim drugim.

No właśnie - było obiecane tyle meczy i co...? Sa na niemieckich tzw. państwowych ZDF i ARD i na Czechach
Odpowiedz

Niemcy płacą abonament to mają. ubawa
Odpowiedz

Zgadza się, tylko po co narzekać, że czegoś nie ma, skoro nie ma kasy - kasa musi pójść od obywateli. Pan Kurski obiecuje tyle wspaniałych programów, na razie nie ma pieniędzy, a w projekcie jest niesprawiedliwe liczenie abonamentu. Wolałabym płacić i mieć ubawa
W tym momencie wygrywają Włosi ale jakies to chaotyczne.
Odpowiedz

Sprawiedliwe bedzie liczenie abonamentu bo beda płacić wszyscy a nie udawać że nie mają telewizora.
A meczy wszystkich to juz od dawna w tvp nie ma i Kurski nie ma tu nic do rzeczy.
Odpowiedz

(13-06-2016, 18:29 )Amadea napisał(a):  O co Ci chodzi - naprawdę się cieszę! ubawa2 i niekoniecznie do lochów - mówiłam, że jestem sceptykiem (nie tylko w sporcie) ubawa2  
Ładnie to ujął Krychowiak "solidne zwycięstwo"...., 1:0 to "solidne"? Cieszę się z wygranej ale wpadam w taką euforię, jak Ty.
Stare powiedzenie - "nie chwal dnia przed zachodem".

Właśnie za ten sceptycyzm powinnaś iść do lochów  ubawa2

I ładne zwycięstwo, bo 1:0, jak byłoby 2:0 dla Polski, to już średnio ładne by było a tu, gol, po którym
Irlandia miała dużo czasu do zmobilizowania się i odwdzięczenia a wyszliśmy z golem na czysto. :zpuchar:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(13-06-2016, 21:29 )Amadea napisał(a):  
(13-06-2016, 21:15 )bonaparte napisał(a):  Jak masz satelite to sporo meczy jest na niemieckich kanałach np 2DF, czy na takim drugim.

No właśnie - było obiecane tyle meczy i co...? Sa na niemieckich tzw. państwowych ZDF i ARD i na Czechach

Było obiecane i jest, wystarczy  jak ktoś ma UPC i wpisać kod i można oglądać wszystko. ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

U nas siostra z mężem swoim maja satelitke Polsatu.Tam jest -ka niemiecka i są wszystkie mecze,ale co z tego jak po niemiecku gadają bezradny
Odpowiedz

(13-06-2016, 22:21 )hogan napisał(a):  
(13-06-2016, 21:29 )Amadea napisał(a):  

Było obiecane i jest, wystarczy  jak ktoś ma UPC i wpisać kod i można oglądać wszystko. ubawa2

Nie wiem, jak jest z UPC, czytałam dzisiaj, że były problemy UPC, Ipla i coś tam jeszcze - za duże obciążenie. A było przez pana Kurskiego obiecane i nie ma, bo na razie były dwa mecze z całego Euro. Wielu starszych kibiców nie ma komputerów i nie mogą obejrzeć. Ale to już na marginesie.
Hogan, powiedziałam Ci, że nie wpadam w euforię, tylko sie cieszę, a daleka jestem od zachwytu ubawa
Na razie Włosi wygrali 2:0 z Belgią, jutro będziemy dalej obserwować.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości