Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 37 głosów - średnia: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pudzianowski ws Różalski

(28-05-2016, 2:26 )hogan napisał(a):  Wiem, że były zakodowane, pisałam o tym już wcześniej, mnie interesowała godzina rozpoczęcia i kanał ale nikt
nie wiedział a każdy oglądał a ja nie obejrzałam! Jestem wściekła! Bo to nie problem jest wysłać sms- a aby odkodować.

Ja nawet telewizora nie oglądałem, a o szukaniu kanałów czy płaceniu nawet nie myślałem.
Odpowiedz

Jest, ktoś wstawił na YT!

W pierwszej rundzie Marcin Różalski zaatakował Pudziana serią ciosów, po których strongman lekko się zachwiał. W następnej minucie Mariusz Pudzianowski przyjął cios poniżej pasa i widzowie zobaczyli, jak zwija się z bólu. W końcu Mariusz Pudzianowski obalił Różalskiego na ziemię i tak dotrwali do końca pierwszej rundy.

W drugiej rundzie Mariusz Pudzianowski znów obalił rywala, ale Marcin Różalski zapiął na strongmanie idealną gilotynę. Zupełnie niespodziewanie Pudzian odklepał i poddał walkę.

Wygrał Różalski

Wczoraj napisałam, że dziś napiszę dlaczego Pudzian przegra... otóż, to jest koniec Jego kariery i założę się, że walka była ustawiona.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

W KSW chyba wiele rzeczy jest ustawione, więc to całkiem możliwe. ubawa
Odpowiedz

(27-05-2016, 13:57 )bonaparte napisał(a):  Dziś Pudzian walczy z troglodytą. Trzymamy kciuki bo Pudzian walczy w imieniu gatunku ludzkiego.

Nie wiem jak wtedy mogłem tak pisać o Różalskim, który okazał się całkiem inteligentnym człowiekiem mimo tego co zrobił m.in. ze swoją twarzą. Z tego co obserwowałem zachowywał się całkiem sportowo i to co mówi ma sens, nawet jak wypowiada się na jakieś trudniejsze tematy.

A o to co teraz prezentuje polskie MMA:

Odpowiedz

Tu to przypomina mi Freddiego a teraz to taki prosiak.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

hogan napisał(a):Tu to przypomina mi Freddiego a teraz to taki prosiak.

To przecież zupełnie inni ludzie. Pseudo zawodnik Najman (tfu) i jakiś don kasjo. Nawet o nim nie słyszałem. No ale z kim się może bić Najman? Z Józkiem 7c?

bonaparte napisał(a):
(27-05-2016, 14:57)bonaparte napisał(a): napisał(a):Dziś Pudzian walczy z troglodytą. Trzymamy kciuki bo Pudzian walczy w imieniu gatunku ludzkiego.

Nie wiem jak wtedy mogłem tak pisać o Różalskim, który okazał się całkiem inteligentnym człowiekiem mimo tego co zrobił m.in. ze swoją twarzą. Z tego co obserwowałem zachowywał się całkiem sportowo i to co mówi ma sens, nawet jak wypowiada się na jakieś trudniejsze tematy.

Brak Ci doświadczenia w sportach walki i dlatego piszesz posty na postawie wizerunku. Różal wygląda jak barbarzyńca i sam czasami o sobie potrafi tak powiedzieć. Jednak Ci co go znają mają zupełnie inne zdanie. To jest bardzo inteligentny człowiek o bardzo wrażliwym sercu dla zwierząt. Z dużym doświadczeniem w walkach. To wielokrotny mistrz w kick-boxingu, utytułowany zawodnik muay thay, mistrz w wielu federacjach walk takich jak ISKA, WKA czy znanej w Polsce KSW. Ja go bardzo lubię za talent do walki i przede wszystkim za miłość do zwierząt oraz otwartość w wypowiedziach. Zawsze jak co mówi to to co myśli a nie ściemnia... 
To jak wygląda jest dla wielu szokujące. Ale jego wrażliwość na los zwierząt jest wiele bardziej szokująca od wyglądu. Za to go cenię a wręcz uwielbiam i zawsze za niego będę trzymał kciuki.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Ale o kim Ty piszesz? Nie lubisz Freddiego Merkurego? Bo jego mi przypomina jak nie miał tatuażów.
Co do miłości do zwierząt, pełna zgoda ubawa

Tu jedną fotę jego znalazłam jak jeszcze miał mniej tatuażów na twarzy i był szczuplejszy.
Nie przypomina Ci Freddiego? Bo mi tak, nawet spojrzenie ma podobne ubawa2

[Obrazek: Różalski-Marcin.jpg]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Raczej ten cały Don Kasjo przypominał mi Frediego bardziej, albo Dawida Podsiadło może

W ogóle nie lubię tatuaży kojarzą mi się z kryminalistami. Dziewczyna z tatuażem to ma u mnie od razu - 2 punkty do oceny.
Odpowiedz

Boni także mam "odjemny" stosunek do tatuaży. Jednak to moje zdanie a większość ludzi ma inne. I to szanuję. To co mi się nie podoba  akurat podoba się innym. Niektóre tatuaże mi się podobają. Ale to też sztuka zdobić swoje ciało z sensem a nie zadrukować jak gazetę.
Osobiście wolę Różala bez tatuaży niż z nimi. Ale to Jego ciało. Cenię Go za miłość do zwierząt i zawsze będę jego fanem bez względu ile będzie miał tatuaży. Dla mnie jest Człowiekiem.

Odpowiedz

Zobacz ile dobrego robi:

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości