Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 37 głosów - średnia: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pudzianowski ws Różalski

Dziś Pudzian walczy z troglodytą. Trzymamy kciuki bo Pudzian walczy w imieniu gatunku ludzkiego.
Odpowiedz

Różal też jest człowiekiem. Może i ma ekscentryczny wygląd ale nie szata zdobi człowieka.
Różalski to solidny zawodnik MMA.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Oczywiście, jestem za Pudzianem ale wiem, że przegra. Dlaczego? Napiszę jak będzie po walce. ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Nie jest do końca takie pewne że przegra. Faworytem jest co prawda "Różal". Jak już pisałem wcześniej to bardzo solidny zawodnik. Ma duże doświadczenie. W walce jest niebezpieczny bo daje z siebie wszystko bez żadnych kalkulacji czy może trochę odpuścić czy nie.
"Pudzian" znów jest tyranem pracy. Jestem przekonany że te miesiące bardzo ciężko przepracował na treningach i musi to przynieść efekty. Nie lekceważyłbym "Pudziana" w tej walce bo robi ogromne postępy z walki na walkę. Dużo trenuje w parterze a to może być kluczem do wygranej.
Moim zdaniem to świetne zestawienie przeciwników.
Nie podejmę się stawiania na wygraną któregokolwiek z nich bo uważam że pojedynek będzie bardzo wyrównany.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

A więc niech każdy zostanie przy swoim ubawa2
A kiedy dokładnie ta walka?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(27-05-2016, 13:57 )bonaparte napisał(a):  Dziś Pudzian walczy z troglodytą. Trzymamy kciuki bo Pudzian walczy w imieniu gatunku ludzkiego.

Na którym programie i o której godzinie????
Odpowiedz

Dzisiaj oczywiscie zakodowana, a zaplacic trzeba wiecej jak za bilet do kina.
Odpowiedz

Nie widzę nigdzie godziny podanej.

KSW 35 na żywo. Transmisja online i TV live.
Gdzie obejrzeć za darmo STREAM czy PPV YouTube?

Transmisja KSW 35 dostępna będzie na m.in. na KSW.TV oraz na Ipla.TV za 40 złotych. Stream na PPV można zamówić przez m.in. przez SMS. W jego treści wpisujemy numer karty dekodera oraz hasło .WALKA. SMS należy wysłać pod nr 7043 (w przypadku dekoderów satelitarnych).

http://www.poranny.pl/

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Walki mozna śledzić na wp oczywiscie opisy loterackie walk, nie to co komentarze komentatora Polsatu: Łoooooo ale cios Pudziana.
Odpowiedz

To już się zaczęło???
No bo nie wiem...   sadsmut3

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości