Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 43 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Reklama

Najlepsze były wizje świetlanej przyszłości,kiedy wciśnięte ludziom bezprawnie i na siłę OFE walczyły o duszyczki.Czas pokazał co były warte.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Te rekllamy Play sa mega wkurzająca, ale ta blondynka jest na prawdę ładna ubawa
Odpowiedz

Robot- pewnie,ze reklama jest reklama ubawa
Ale OFE najbardziej zaszkodzil Tusk zabierajac duza czesc skladek na ratowanie ZUS.
A reszta to wahania gieldowe-raz wyzej,raz nizej.
Jezeli chcesz byc pewny emerytury i masz takie mozliwosc-najlepiej kupic mieszkanie na wynajem a ZUS calkiem olać.ja bym tak zrobil gdyby ZUS mi oddal uzbierany kapital,ale na razie wiem ,ze nie odda.Choc Kaczynski planuje likwidacje ZUS,wiec kto wie?Wiesz ile mi OFE obiecuje po 20 latach skladek? jakies 50 zl miesiecznie do emerytury, hahaha !!!

Bonaparte - blondynka calkiem niezla i nawet mnie ta reklama Play nie wkurza ubawa
Widywalem gorsze.
Odpowiedz

Ja wam dobrze radzę, wyłączcie odbiorniki, bo wam mózg zeżrą jak zombi  ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ja go wcale nie mam .Od lat.Czasem cos zobacze w knajpie czy u kogos-rzadko.Dla mnie TV jest calkiem zbedny.Prawdziwe zycie jest gdzie indziej.
Odpowiedz

No ja wiem, że Ty akurat, nie masz TV  ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Dla mnie najbardziej wkurzające to są reklamy w radio. 
W TV tekst może wkurzać, ale obraz zaintryguje albo odwrotnie, natomiast te w radio to czasami nóż się w kieszeni otwiera  ubawa2
Odpowiedz

Tak, w radio wkurza,ale mozna wtedy przeskoczyc na inna stacje.
Odpowiedz

(27-04-2016, 20:47 )Mgiełka napisał(a):  Dla mnie najbardziej wkurzające to są reklamy w radio. 
W TV tekst może wkurzać, ale obraz zaintryguje albo odwrotnie, natomiast te w radio to czasami nóż się w kieszeni otwiera  ubawa2

Niby tak! Ale jak ma się swoją ulubioną stację to można się przez chwilę pownerwiać  oczko
Odpowiedz

Reklama jest częścią marketingu, służy temu, żeby zachęcić ludzi do kupienia tego czego by nigdy bez niej nie kupili. ubawa Dobra reklama kreuje potrzeby.

Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości