Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 17 głosów - średnia: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Balkon

Jak chcielibyście mieć urządzony balkon, jakieś ciekawe pomysły?  ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Mi podobają się balkony zabudowane bo dają dodatkową przestrzeń

[Obrazek: smart-russian-balcony-contest-by-ikea-style3.jpg]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Mnie podobnie. Przez to myślę na tarasie...kiedyś tam.. zrobić ogród zimowy i tam będzie salon.
Coś w tym stylu. Wiadomo że adekwatnie do budynku i plan jest konieczny.
Taras mam wyższy, to inaczej troche będzie wyglądało no i jest go 60 m kwadratowych, zatem nie cały na ów ogród, bo za wielkie by to wyszło.
Ale to kiedyś może.
Coś takiego trochę jak na pierwszym zdjęciu, by taras został, nie sam ogród na całości.

[Obrazek: galeria-firma-3.jpg]

[Obrazek: image0.jpg]
Odpowiedz

Taras rzeczywiście ślicznie wygląda w zieleni, zwłaszcza w zimę. ubawa2
Życzę Ci spełnienia owych planów!

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(07-04-2016, 22:53 )hogan napisał(a):  Taras rzeczywiście ślicznie wygląda w zieleni, zwłaszcza w zimę. ubawa2
Życzę Ci spełnienia owych planów!

Dzięki, ale to kieedyś może.
Odpowiedz

Przychodzi mi do głowy w tym temacie jak narazie tylko problem zabezpieczenia posadzki balkonu przed erozją.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

(07-04-2016, 23:01 )ro_bot napisał(a):  Przychodzi mi do głowy w tym temacie jak narazie tylko problem zabezpieczenia posadzki balkonu przed erozją.

No moja posadzka na tarasie niszczeje, Posadzka to za wiele, po prostu żelbeton kilka lat temu wylany.
Dość konkretnie zazbrojony to można tam nawet działko przeciwlotnicze posadowić. Taką np. 23..kę

[Obrazek: preview_we.jpg]

Nawet przy odrobinie wyobraźni przypomina ogród zimowy.
Odpowiedz

Od dwu lat nieźle spełnia swoją rolę Dysperbit dn,tylko nie wiem na jak jeszcze długo.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Nie mam jeszcze balkonu ale kiedyś będę miała a więc piszcie, piszcie, na przyszłość będę miała jak znalzł. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(07-04-2016, 23:23 )ro_bot napisał(a):  Od dwu lat nieźle spełnia swoją rolę Dysperbit dn,tylko nie wiem na jak jeszcze długo.

Muszę za czymś się faktycznie popatrzeć, bo zanim zrobię ten ogród zimowy to mi całkiem beton się zniszczy.
Nie chce dawać płytek ani kostki bo jak to ma być jako część mieszkalna to ocieplenie etc.
Po prostu poziomu muszę pilnować.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości