O widzisz to chyba na odwrót bo UFO widziało bardzo duzo ludzi , wojskowych , cywili itd a Boga ? mamy jakis mglisty przekaz ze starej ksiegi
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Nikt UFO nie widział, tzn. kosmitów nikt nie widział bo niezidentyfikowane obiekty latające, każdy może zobaczyć.
Ja na przykład widziałam dwa dni temu, leciało takie coś nad moją głową, migało żółtym, czerwonym i chyba
zielonym światełkiem i miało kształt trójkątny... dla mnie to był niezidentyfikowany obiekt latający. Niezidentyfikowany, bo
nie wiedziałam co to było... aż zleciało niżej i okazało się, że jest to helikopter.
Ludzie co twierdzą, że widzieli UFO, to także mają na myśli obiekty a nie zielonych ludzików.
I takie obiekty można zobaczyć na podstawie czegoś, czego nie znamy lub nie rozumiemy, to może być wszystko a najczęściej
są to wynalazki wojskowe, które nie mogą ujrzeć światła dziennego i stąd powstało UFO i ludziki.
A więc UFO to bajka jak nic a o istnieniu Boga, tak jak wcześniej pisałam, wiemy bardzo dużo.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2015, 14:18 przez
hogan.)
Liczba postów: 15,291
Liczba wątków: 150
Reputacja:
439
To nie będą demony tylko zielone ludziki po solidnym specnazowskim szkoleniu i arabscy bojownicy również nieżle w obozach szkoleniowych wytrenowani.
Może by im na żer tych niszczęsnych domokrążców dać. Tyle że strasznie ich mało jest.
Ludziska nawracjcie się na brooklińską ideologię, jesteście za przynętę potrzebni.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Domokrążcy nie pomogą w zbawieniu świata, sprzedadzą co jedynie zerdzewiałą patelnię.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"