Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koszmar zakazów u Świadków Jehowy

Wcale nie jestem pocieszny tylko nie życzę sobie pukania co kilka dni do moich drzwi przez nawiedzonych ludzi. Skoro jasno im powiedzialem że mnie to nie interesuje to powinni to zrozumieć
Odpowiedz

Ależ rozumieją doskonale. ubawa2
Tylko, że nie zawsze chodzą Ci sami a do tego, ludzie często zmieniają zdanie.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

To niech sobie notują adresy bo nie chciałbym żeby kiedyś trafili na mój gorszy dzień
Odpowiedz

Im to powiedz a nie mi :ubawa:  Poza tym, jak chodzą tak zwani domokrążcy, a tak wiele osób ich nazywa, to uważasz, że
są ważniejsi niż posłańcy Boży? Tacy domokrążcy na 100% nie notują adresów i przychodzą kiedy chcą i ile razy chcą i są
w o wiele bardziej życzliwy sposób przyjmowani i traktowani... o czym to świadczy?

W takim układzie, śmiem stwierdzić, iż ludzie odtrącający rozmowę na temat Boga, są sługami Szatana.
Oczywiście, nie osądzam nikogo ale wyciągam własne dla samej siebie wnioski i którymi dzielę się z Wami. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Dla mnie to nie są żadni Boży posłańcy
Odpowiedz

(15-12-2015, 15:44 )Belial napisał(a):  Dla mnie to nie są żadni Boży posłańcy

To są posłańcy kilku starych dziadków z Brooklynu i Starszyzny zborowej.
Ja do nich nie mam nic, bo muszą w dzienniczkach głoszenia się wykazać aktywnością.
Nie jest prawdą że ich nienawidzę, jedynie totalne oderwanie od rzeczywistości i pełne zaprzeczeń zwyczaje u nich mnie wnerwiają. To są biedni ludzie, tylko żyją w swoim świecie. Czytanie ileś tam literatury spreparowanej przez Strażnice, spotkania trzy razy w tygodniu. Wykazywanie się tym co się przeczytało. Rączki w grę jak w szkole. A gdzie normalne życie...?
Odpowiedz

Gdzie mieszkasz ? Już biegnę z piwem oczko
Odpowiedz

Krzysiek, pleciesz bzdury, bo wcale nawet w 10% tak ich życie nie wygląda.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(15-12-2015, 15:55 )Belial napisał(a):  Gdzie mieszkasz ? Już biegnę z piwem oczko

Koło Tarnowa, to niedaleko fizja6
Odpowiedz

No to trochę będę biegł ubawa2
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości