14-12-2015, 1:38
Kolor auta
24-03-2016, 18:15
Czarny metalik i żaden inny
zawsze mi osobiście odpowiadał ten kolor.
zawsze mi osobiście odpowiadał ten kolor.
25-03-2016, 13:11
Auto może być w dowolnym kolorze, pod warunkiem, że jest czerwone.
25-03-2016, 14:47
Wszystko zależy od marki auta.
Na czarnym widać brud jak cholera ale to kolor idealny dla luksusowych limuzyn. Te są zawsze dopieszczone więc brudu nie znajdziesz.
Biały ostatnio bardzo modny też widać brud i dla tego też nadaje się na limuzyny choć coraz częściej wybierany do aut z zacięciem sportowym.
Czerwony idealnie pasuje do aut sportowych. Przede wszystkim za sprawą marki Ferrari. Ale jak wiadomo ta marka od jakiegoś czasu produkuje auta także w innych kolorach. Po zejściu na ziemię z aut za grube miliony co do koloru lakieru w kolorze czerwonym to ma wadę że reaguje na promienie słoneczne i po latach kolor blednie. O ile nie jest pokryty warstwą lakieru bezbarwnego. Ale głównie w kolorze czerwonym daje się sam lakier.
Nie wiem dlaczego ale czerwony nie pasuje mi do Mercedesa. I nie mam pojęcia dlaczego.
Co do praktyczności typu: nie widać brudu i dobrze wygląda to poleciłbym szary metalik.
Osobiście lubię czarny, biały perłowy, granatowy metalik, wiśniowy metalik (ciemna wiśnia) i brązowy metalik.
Ale Dodge Challenger cieszyłby mnie w każdym kolorze oprócz różowego...
Na czarnym widać brud jak cholera ale to kolor idealny dla luksusowych limuzyn. Te są zawsze dopieszczone więc brudu nie znajdziesz.
Biały ostatnio bardzo modny też widać brud i dla tego też nadaje się na limuzyny choć coraz częściej wybierany do aut z zacięciem sportowym.
Czerwony idealnie pasuje do aut sportowych. Przede wszystkim za sprawą marki Ferrari. Ale jak wiadomo ta marka od jakiegoś czasu produkuje auta także w innych kolorach. Po zejściu na ziemię z aut za grube miliony co do koloru lakieru w kolorze czerwonym to ma wadę że reaguje na promienie słoneczne i po latach kolor blednie. O ile nie jest pokryty warstwą lakieru bezbarwnego. Ale głównie w kolorze czerwonym daje się sam lakier.
Nie wiem dlaczego ale czerwony nie pasuje mi do Mercedesa. I nie mam pojęcia dlaczego.
Co do praktyczności typu: nie widać brudu i dobrze wygląda to poleciłbym szary metalik.
Osobiście lubię czarny, biały perłowy, granatowy metalik, wiśniowy metalik (ciemna wiśnia) i brązowy metalik.
Ale Dodge Challenger cieszyłby mnie w każdym kolorze oprócz różowego...
25-03-2016, 14:59
Faktycznie, też sobie nie wyobrażam Merca w kolorze czerwonym ale i BMW także. Te samochody, to albo czarne albo jakiś metalic. 
Ja wolę kolory oryginalne, czyli jakieś wyszukane ale różowego też bym nie chciała... no chyba, że miałabym z 10 samochodów, to
jeden dla żartu, mógłby być różowy. :lol:

Ja wolę kolory oryginalne, czyli jakieś wyszukane ale różowego też bym nie chciała... no chyba, że miałabym z 10 samochodów, to
jeden dla żartu, mógłby być różowy. :lol:
25-03-2016, 15:17
Kobiecie w różowym aucie jeszcze wypada jechać ale facetowi za... Resztę sobie dopiszcie wg uznania.
25-03-2016, 16:07
A wiesz, że jeżdżą?
Jeden aktor, nie pamiętam jak się nazywa, grał w serialu już dość starym... coś tam "Miami.... gliniarz z Miami"?
Czy jakoś tak. To widziałam w plotkach o aktorach jego, w jego samochodzie i właśnie różowym.
Jeden aktor, nie pamiętam jak się nazywa, grał w serialu już dość starym... coś tam "Miami.... gliniarz z Miami"?Czy jakoś tak. To widziałam w plotkach o aktorach jego, w jego samochodzie i właśnie różowym.
23-04-2018, 23:46
Taaak, każdy pod warunkiem że czarny. Wiecie skąd to? Henry Ford.
Jak napisaliście, na szarych najmniej widać. Im ciemniejszy, tym "bardziej" brudny. Mam granatowy, ale kolor był najmniej istotny w zakupie.
Jak napisaliście, na szarych najmniej widać. Im ciemniejszy, tym "bardziej" brudny. Mam granatowy, ale kolor był najmniej istotny w zakupie.
"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze;
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"
23-04-2018, 23:51
(25-03-2016, 15:17 )karbon napisał(a): Kobiecie w różowym aucie jeszcze wypada jechać ale facetowi za... Resztę sobie dopiszcie wg uznania.
Dopisuję.
Facet wprzeciwieństwie do kobiet rozróżnia tylko trzy kolory:
-fajne
-niefajne
-pedalskie.
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
23-04-2018, 23:54
Ale czy ten kolor naprawdę ma takie znaczenie?
"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze;
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości