Ocena wątku:
  • 18 głosów - średnia: 2.61
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Facebook rozważa wprwadzenie przycisku "Nie lubię"

Mark Zuckerberg, twórca największego portalu społecznościowego na świecie odniósł się niedawno do propozycji którą wiele osób zgłaszało jako przydatną i którą Facebook powinien wprowadzić. Chodzi oczywiście o przycisk "Nie lubię". Wbrew pozorom Zuckerberg nie chce wprowadzić przycisku jako narzędzia do wyrażania negatywnego podejścia do publikowanych materiałów. Chodzi o to by osoby które czytają o jakiejś katastrofie, czyjejś śmierci lub innej przykrej sytuacji mogły użyć właśnie tej opcji. Wiele osób czuło się niezręcznie kiedy klikało "Lubię to" pod informacją o śmierci kogoś z rodziny czy znajomego. 

A co wy o tym myślicie, czy to dobry pomysł aby wprowadzić na FB przycisk "nie lubię"?

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

No właśnie. Nigdy nie przyciskałem lubię to...no bo jak???( tego typu sytuacje)
Jakieś zdjęcia z masakry to mogłem najwyżej udostępnić lecz jak to polubić??
Odpowiedz

Z drugiej zaś strony, jak byłby przycisk "nie lubię", to też jakoś nie pasuje kliknąć w razie katastrofy...
Głupie to jakieś... albo jak byłby przycisk "nie lubię", to wielu pewnie celowo i po złośliwości kilkałoby
"nie lubię", tak jak robią na YT. :dashi:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(19-08-2015, 22:44 )hogan napisał(a):  Z drugiej zaś strony, jak byłby przycisk "nie lubię", to też jakoś nie pasuje kliknąć w razie katastrofy...
Głupie to jakieś... albo jak byłby przycisk "nie lubię", to wielu pewnie celowo i po złośliwości kilkałoby
"nie lubię", tak jak robią na YT. :dashi:

O musze wpaść na FB, bo mnie wywalą z pewnych grup zamkniętych. Tylko nie z tego kompa bo mi się zawiesi.
To lajkowanie  to takie jakieś głupie jest, ale teraz podobno wszyscy na FB siedzą i to chyba staje się istotne.
Odpowiedz

Na szczęście nie wszyscy, znam takich co nie siedzą i nie mają tam konta ubawa2
Sama też dawno bym usunęła gdyby nie reklamowanie Gryfa i gra Klondike.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

No ja znam takich co mnie ze znajomych wywalili.
Pierwsi to byli ruscy których na psim forumie poznałem i jak tylko putin wywołał wojnę to.....
No i wśród Polaków też tacy się trafiają, musze się odseparować całkowicie od tego typu ludzi.
Odpowiedz

To się odseparuj, myślę że nikt na siłę nikogo nie trzyma, aczkolwiek wiesz, że sprawiłeś mi przykrość tym wpisem. onapali
Poza tym, wiem że i tak wolisz towarzystwo tych, co na Ciebie plują... ot taka degresyjka ale szczera.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(20-08-2015, 21:41 )hogan napisał(a):   
Poza tym, wiem że i tak wolisz towarzystwo tych, co na Ciebie plują... ot taka degresyjka ale szczera.

????
Nie ukrywam że poczułem się urażony.
Odpowiedz

Urażony czym? Przecież przebywasz w takich miejscach gdzie na Ciebie plują(czyt. obgadują i to bardzo brzydko) bezradny

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości