Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 28 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Naturalny kolor włosów

no ale też nie przesadzajmy ::lol::

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

No co, inaczej nie da się Ciebie postarzeć bo za młodą buzię masz ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

ale to już nie moja wina, że taka jestem jezyk

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

Oczywiście, że nie Twoja wina i ciesz się, że wyglądasz młodo, na starsze lata jak znalazł   buziak

Hogan- Izabela
Odpowiedz

ale to trochę uciążliwe, bo ludzie którzy mnie nie znają na przykład myślą, że jestem nastoletnią matką! i patrzą na mnie tak jak by chcieli mnie na stosie spalić... albo jak pale fajkę to jak by dzieciak jaki palił. W pracy przychodzą nowe osoby takie 19 lat i mnie traktują jak młodszą gówniarę od siebie. a jak się dowiedzą ile mam lat to wtedy rybka ..

Odpowiedz

Pomęczysz się trochę albo zrób z włosami tak jak pisałam, nie ma innego wyjścia ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Mój naturalny kolor to ciemny blond.  Ale włosy farbuję na ciemną czekoladę. Efekt - włosy mam czarne. ubawa2
Odpowiedz

A to dobre!  ubawa2     Z czekolady, powstał czarny   :lol:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(25-11-2015, 8:29 )hogan napisał(a):  A to dobre!  ubawa2     Z czekolady, powstał czarny   :lol:

Być może dlatego, że włosy farbuję bardzo długo.  Musiałabym "ściągać" kolor, wtedy na pewno byłby odpowiedni efekt.

Radość życia to umiejętność delektowania się każdą , nawet najbardziej banalną chwilą.
Odpowiedz

Wszystko możliwe, nie znam się na tym bo w ten sposób nie mam jak ufarbować, bo mam z natury czarne ale
mogę napisać, jak działa w drugą stronę... mianowicie, jak rozjaśniam na blond, to im dłużej rozjaśniam, tym
bardziej stają się białe. I możliwe jest, że tak to też działa przy czekoladzie.  ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości