Ocena wątku:
  • 29 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

You Tube

No więc... przychodzę do Was z takim problemem... Od dłuższego czasu prowadzę kanał na You Tube, ale... no nie wiem co się stało, czy to dlatego, że miałam długą przerwę, czy to przez to, że ostatnio jest wysyp youtuberów i trudno znaleźć oryginalną nosze ale.... NIE MAM OSTATNIO WENY I POMYSŁÓW!! Nie wiem co mam nakręcić, bo nie mam pomysłów na filmiki  :cray:
No może wymi podsuniecie jakieś pomysły i obudzicie we mnie ten proces twórczy?

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

A robisz coś tematycznego, czy tak o wszystkim i niczym? Bo mydłem i powidłem to za wiele się chyba nie zdziała. Jedynie wchodzą w grę śmieszne filmiki.
Ja chciałam ruszyć z czymś takim dwa razy. Raz chciałam kręcić swój game play w The Sims 3, ale program do nagrywania w połączeniu z grą za bardzo mulił komputer. Szkoda, bo uważam że moje zabawy w tej grze są epickie i nie ograniczały się do love story, robienia dzieci, czy zabijania sima w basenie. Raz zrobiłam Apokalipsę.Innym razem zabiłam Kosiarza i to bez modów na broń itp. Poza tym moim stałym obiektem zabaw był fikcyjny zespół Wielka Awangarda, ale spasowałam, gdy odkryłam istnienie Abney Park i okazało się że są jakimś cudem do nich cholernie podobni czyli lepiej się nie przyznawać. ubawa2
Drugie na co wciąż mam ochotę, to listy czy kompilacje muzyczne, typu ''10 najlepszych kawałków tutaj nazwa zespołu'', ale brak mi czasu.

''Cause' it all, begins where it ends...''
Odpowiedz

No właśnie chciała bym wyjść z jednym tematem albo jakimś sezonem.mieć porządny program do obróbki i zainwestować w kamerę ale... no nie wiem jak innym rodzi sie tyle pomysłów a mi sie skończyły zanim się na dobre zaczęły. Myślałam, że jestem bardziej pomysłowa...

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

Wyrecytuj swoje wiersze albo stwórz ładne kartki ze swoimi wierszami, wstaw w filmik a do tego daj podkład jak sama recytujesz  slecausuuski

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(23-07-2015, 0:07 )hogan napisał(a):  Wyrecytuj swoje wiersze albo stwórz ładne kartki ze swoimi wierszami, wstaw w filmik a do tego daj podkład jak sama recytujesz  slecausuuski
nie, nie, nie nie,!
chciała bym coś bardziej szalonego, co porwie publikę ubawa2

Odpowiedz

Wiesz co, na to nie ma pomysłu.

Dam Ci taki przykład. Zrobiłam byle jaki filmik taki z kawą na dzień dobry. W życiu bym nie pomyślała, że będzie
miał wzięcie. Ja go zrobiłam ot tak, dla własnych gryfowych potrzeb.

To jest ten filmik, sama zobacz ile wejść:

Także więc czasem bywa tak, że napracujemy się, na główkujemy i mamy nadzieję na coś wielkiego a tu okazuje się, że
czasem byle co może zacząć odnosić sukcesy. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

ale nie wypada wrzucić byle co np, jak myje zęby ::lol::

Odpowiedz

A właśnie, że wypada i sama zobaczyłabyś jakie filmik miałby wzięcie!

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Zwierzaki zawsze mają wzięcie, jeśli takowego posiadasz.
Można też robić blog o kosmetykach, o żarciu, o wielu różnych rzeczach...Pomyśl, jakie rzeczy najbardziej ciebie wciągają. Potem wybierz coś, co potencjalnie jest najbardziej błyskotliwe. Ciężko jest robić coś pod ludzi, bo wszyscy oczekują czegoś, czego jeszcze nie było...więc nie wiadomo co właściwie zrobić. ubawa2

''Cause' it all, begins where it ends...''
Odpowiedz

Figa ma pieska! I masz rację, to też dobry pomysł ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości